Moja majka se seksala s mojim zaručnikom dvije i pol godine!

majka, seks navike, zaručnik
Prvi put su se sreli na njen 21. rođendan i odmah ju je oborio s nogu. Samo pet mjeseci kasnije su uselili zajedno. Tri godine sve je teklo savršeno, a za 24. rođendan ju je zaprosio.

- Tri ili četiri tjedna kasnije saznala sam da sam trudna. Mislila sam da imam sve, muškarca koji me voli i dijete na putu. Sve je sjelo na svoje mjesto, ispričala je Britanka u dokumentarcu 'Katastrofalna vjenčanja'.

Uskoro se mladićevo ponašanje počelo mijenjati. Kylie ga u emisiji zove Dean i kaže da ju je počeo kontrolirati. Morao je znati kamo ide, provjeravao ju i zvao svakih sat vremena. Počeo je piti i izazivati svađe. Nesretna djevojka obratila se za pomoć mami, koju u filmu zove Shirley. Kako bi joj pomogla, Shirley je počela svaki dan dolaziti k njima i smirivati Deana.

- Imala je izvanredan učinak na njega. Radovala sam se njenim dolascima jer sam s njom mogla razgovarati o svemu, ispričala je Kylie. Kad se beba rodila, Shirley je sve češće dolazila kako bi pomogla. No, kad ju je ulovila da s Deanom gleda pornić, Kylie se zabrinula.

- Otišla sam ranije spavati, no probudila sam se oko ponoći nahraniti kćer. Čula sam da je TV upaljen i zvučao je kao porno film. Kad sam se suočila s mamom i Deanom rekli su da su stavili pogrešni DVD te da sam nesigurna i paranoična. Sljedećeg dana smo se ponašali kao da se ništa nije dogodilo, kazala je Kylie.

Mislila je da je počela umišljati stvari, pa je otišla liječniku koji joj je dao antidepresive. Oni su ju pak činili pospanom što je njenoj majci dalo izgovor da po cijele dane bude u njenom domu i pomaže.

Par mjeseci kasnije Kylie je opet bila trudna. Nakon što se sin rodio, opet su počele svađe s Deanom. Izbacila ga je iz kuće, no majka ju je uvjerila da mu da još jednu šansu.

- Tada je opet postao muškarac u kojeg sam se zaljubila. Igrao se s djecom, sve je bilo čarobno, kazala je Kylie. Majka joj je opet redovno dolazila u kuću, a mrvica sumnje koja je ostala u njoj, natjerala ju je da zaviri u mamin mobitel koji je ostavila na stolu.

- Mislila sam samo pogledati i odagnati sumnje. No našla sam poruku od Deana u kojoj je pisalo 'poševit ću te večeras'. Drugih poruka nije bilo. Odlučila sam tu večer ne otići u teretanu nego se vratiti kući i uloviti ih na djelu. Kad sam ušla u kuću mama se tuširala, a on je bio u boksericama. Nisam htjela vjerovati u sve to, kazala je Kylie. Prekinula je s Deanom, no njena majka je sve do nedavno nijekala optužbe. Tek je prije tri mjeseca priznala da je čak dvije i pol godine bila u vezi s kćerinim zaručnikom.

- Da djeca tada nisu bila s nama, ošamarila bih ju, kazala je Kylie i dodala da je odlučila ispričati svoju priču kako bi pomogla djevojkama koje su u sličnoj situaciji, javlja Daily Mail.

24sata.hr