Moj dečko ne može mi oprostiti poljubac s drugim kada nismo bili zajedno

veza, svađa, rečenice, muškarci, Muškarci i žene, žene, poljubac, dečko, veza, svađa, ljubavna svađa, veza, partner, svađa, parovi, istina, muž, seks prakticiranje, veza, partneri, partnerica, partneri, partnerica, veza, brak

Sjećate se one epizode Prijatelja u kojoj je Ross Geller ponavljao Rachel: Bili smo prekinuli!

Kada prekinete vezu s nekim, ne znate što donosi sutra pa mnogi utjehu potraže u nekom drugom ili jednostavno pokušavaju nastaviti dalje sa svojim životom. Ako se dogodi da nađete nekoga, a ipak se poslije vratite bivšem, računa li se to kao prevara?

Jedna 20 - godišnja djevojka požalila se terapeutkinji Deidre kako joj bivši/sadašnji dečko ne može oprostiti poljubac s drugim dečkom dok su bili razdvojeni.

"Bili smo zajedno dvije godine i nekoliko smo puta prekidali tijekom tog odnosa. Još volimo jedno drugo, no nestala je kemija u spavaćoj sobi. Tijekom zadnjeg prekida učinila sam veliku pogrešku. Upoznala sam muškarca u klubu i poljubili smo se. Tri mjeseca kasnije priznala svom dečku što se dogodilo jer nisam mogla živjeti od osjećaja krivnje. Ispričala sam se, ali on mi ne može oprostiti. Kako ga mogu uvjeriti da se kajemi pokušavam biti bolja osoba?"

Deidre je rekla kako djevojka nije napravila ništa loše jer u vrijeme kada se dogodio poljubac, nije bila u vezi sa svojim sadašnjim starim - novim dečkom.

"Recite svom dečku da želite biti s njim, ali da se nemate zbog čega ispričavati. Ako želi vas i biti s vama, onda ćete zajedno riješiti što vas muči, stvari zbog kojih ste već prekinuli i krenuti dalje. Nemojte ostajati s njim u vezi ako ostane uporan u tome da vam taj poljubac "nabija " na nos", poručila je Deidre.

vecernji.ba