Mnogi bi voljeli da su ove stvari o seksu naučili dok su bili mlađi

sex, sex, mladi sex, mladi sex, sex, sexy, brak, sexy, sex, mladi sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, mladi sex, sex, sex, ljubav, sex, sex, sex, partneri, sex, sex, sex, žene, poze, začeće, sex, orgazam, sex, sex, maženje, sex, debljina, sex, greške, pitanja, sex, orgazam, mladi sex, sex, seks, uzbuđenje, veze, muškarac žena, seks, sex, ljubav, seks, dob, seks, ljubav, poze, seks, osobnost, Facebook, seks, seks, izbjegavanje, krevet, seks, muškarci, žene, seks, jedna noć, vodič, hrvatice, seks, predigra, žene, seks, roditelji, razgovor, seks, muškarci, žene, seks, veze, orgazam, seks, seks, priča, seks, pitanja, odgovori, vanilija, seks, studentice, kondomi, seks, poze, predigra, seks, ljubav, predigra, zablude, ljubav, seks, nevinost, seks, mrak, seksopedija, seks, žene, partneri, seks, veza, seks, iskustvo, partneri, muškarci, žene, seks, razlike, seks, zablude, seks, žene, loše navike, seks, krevet, strasti, ljubav, muškarac žena, zaljubljivanje, veza, znakovi apstinencijske krize,

Za bolji seksualni život važno je iskustvo, s iskustvom čovjek postaje mudriji. Ali u mlađim danima, kad tek počinje otkrivanje svijeta seks, teško je uvijek postupiti kako bi trebalo. na stranici salon.com objavili su popis stvari koje bi mnogi voljeli da su naučili dok su bili mlađi.

Recite što želite

Kad je seksualna kemija odlična mnogi misle da partner/partnerica čita njihove misli. Ne čita. I muškarci i žene se ustručavaju od toga da kažu što žele i što im se sviđa kad je seks u pitanju i to je krivo. Bolje je reći nego očekivati da će se seks poboljšati sam od sebe. Neki teško dijele svoje misli s onima s kojima dijele krevet, što je potpuno apsurdno.

O da, seks može biti nespretan

Mnogi o seksu uče iz pornića i holivudskih filmova. Ali ne shvaćaju da tako stvari ne funkcioniraju u stvarnom životu. Ponekad prilikom mijenjenja poza žena može slučajno udariti partnera, partner njoj počupati kosu... Mala je vjerojatnost da će par svršiti u isto vrijeme. Tu su i neugodni zvukovi... Činjenica je da seks može biti nespretan i da je to sastavni dio života.

Maksimalno dva pića

Da, alkohol može dobro doći za opuštanje. Pod utjecajem alkohola ljudi rade i ono što se inače ne bi usudili. Ali alkohol i seks ne idu dobro zajedno. Za opuštanje prije seksa ne bi trebalo popiti više od dva pića.
Sigurnost na prvom mjestu

Ako je netko vrijedan toga da se poseksate s njim neće mu smetati da s vama otvoreno razgovara o zaštiti i sigurnom seksu. Možda je razgovor o tome neugodan, ali još je neugodnije sjediti u bolničkoj čekaonici i čekati nalaze nadajući se da nemate 'ono' što mislite da imate.

Net.hr