Mladoženja pobjegao s vjenčanja zbog bivše djevojke

mladoženja, bijeg, vjenčanje, vjenčanja, vjenčanje, vjenčanice, vjenčanje, vjenčanja, udaja, ženidba, Livno, stari momci, Vis, neženje, ženidba, cure
Apatin, ali i šire, još uvijek bruji o nevjerojatnom obratu koji se dogodio na vjenčanju Veselina Lovrića (35). Mladoženja je, kako je ranije objavljeno, pobjegao s vlastita vjenčanja.

Ako je vjerovati nekim izvorima, mladoženja je zbrisao zbog - bivše djevojke - koju, sudeći po svemu, nije prebolio, piše alo.rs.

'Bio je dugo u vezi s jednom djevojkom, međutim, prekinuli su oko Nove godine. On je u siječnju prohodao s drugom curom koja je vrlo brzo ostala trudna. Pod pritiskom roditelja zakazali su vjenčanje, no očigledno on nije bio za to', kaže jedan poznanik odbjeglog mladoženje.

Zanimljivo je da gosti koji su bili na vjenčanju više od pet sati nisu imali pojma što se događa.

'Svi su se zabrinuli tek kad je matičarka koja ih je trebala da vjenčati, morala otići na sljedeće zakazano vjenčanje. Nedugo nakon toga u salu je ušao sam mladoženja i priopćio svoju odluku', kaže jedan gost.

Obitelj mladoženje nije bila raspoložena za komentare, a priča se da mladenkina obitelj planira tužiti nesuđenog zeta zbog troškova svadbe.