Mladi par kao dar za vjenčanje dobio omotnicu u koju se nisu usudili zaviriti godinama

vjenčanje, omotnica, poklon, pismo
No među svim tim darovima isticala se jedna bijela omotnica od tete Alison. Na njoj je bilo jasno naznačeno: 'Otvoriti tek kad dođe do prve svađe!'

Par godinama nije otvarao omotnicu. Nije da se tijekom svih tih godina nisu svađali (štoviše, u jednom su trenutku bili i pred razvodom), ali otvoriti to pismo značilo bi priznati neuspjeh. Čuvali su omotnicu kao posljednju šansu da spase brak jer su vjerovali da se u njoj nalazi upravo to: ključ sretnog braka kakvog su imali teta Alison i njezin suprug.

No kad je suprug tete Alison umro, napokon su odlučili zaviriti što se to skriva u misterioznoj kuverti.

U omotnici su našli dvije manje omotnice, jednu za nju i drugu za njega. U njezinoj je bilo nešto dolara uz poruku da je to novac za škampe, pizzu ili neko drugo jelo koje oboje vole. I u njegovoj je omotnici bio novac s naznakom da je to za cvijeće i bocu vina.

'Uvijek smo mislili da se u omotnici nalazi ključ sretnog braka i na neki smo način bili u pravu. Kad dođe do nesuglasica, treba se opustiti i posvetiti više pažnje onome drugome. Zapravo, teta Alison nam je željela poručiti da ključ sretnog braka ne leži u nečemu izvanjskom, već u nama samima', rekli su Kathy i Brandon.

jutarnji list