Mladenka stigla na vjenčanje pa se šokirala kad je doznala što je mladoženja napravio

vjenčanje, otkazano vjenčanje, vjenčanje, susret, udaja, savjeti, običaji, hercegovački običaji, vjenčanje
...ogroman dug kojeg će godinama otplaćivati. Naime, osim što je svoju zaručnicu ostavio pred oltarom, mladoženja joj je ostavio i sve troškove vjenčanja.

Ona je o svemu progovorila za američki časopis "The Shade Room" poznat po objavljivanju osobnih priča čitatelja, najčešće onih koji imaju tragičnu sudbinu.

Iako časopis nije naveo imena nesuđenog bračnog para, objavili su fotografiju na kojoj se vidi mladenka, dok je mladoženji lice skriveno.

Uz fotografiju je mladenka napisala: Moj bivši zaručnik i ja. Nije se u ponedjeljak pojavio na vjenčanju i nismo otputovali u Grčku", te nastavila:

"Razočarana sam i ljuta. Zaručnik me napustio na dan vjenčanja i ostavio mi veliki dug. Planirali smo put u Grčku, rezervirali smo ga, a cijena putovanja iznosi 3.000 dolara. Povrat novca nisam mogla dobiti. I to nije sve; rezervirali smo mjesto za vjenčanje, gosti su stigli iz udaljenijih gradova, a onda sam doznala da nije platio tu dvoranu.

Osim toga, mladenka je troškove vjenčanja snosila sama. Platila je vjenčanicu 3.000 dolara, 2.400 dolara DJ-a, 4.000 dolara fotografe, te je izdvojila još oko 2.000 dolara za ostale troškove. Vjenčanje će je koštati oko 14.400 dolara, otprilike 12.400 eura.

"Bila sam sa svojim prijateljicama u hotelskoj sobi i pripremala se za vjenčanje, a onda sam doznala da neće doći. Bili smo u vezi deset godina, sve je otišlo u vjetar, ne razumijem kako je to mogao učiniti. Godinama ću otplaćivati sve te troškove", šokirana je mladenka.

Njezina priča podijelila je čitatelje. Dok joj neki poručuju neka bude sretna jer se riješila nekog tko je ne zaslužuje, te kako je dug koji joj je zaručnik ostavio samo novac, a novac ljude ne čini sretnima, drugi joj pišu kako je za sve kriva sama.

"Kad bi meni zaručnik rekao da moram sve sama platiti, bilo bi mi sumnjivo. Ne vjerujem da nisi znala kakav je", poručuju joj kroz komentare.

Kako bilo, sigurno joj sad nije lako.

Fenix-magazin/MD