Mladenka šokirala prijateljicu: Moj joj poklon nije bio dovoljan pa je tražila još novaca

U neugodnoj situaciji našla se jedna uzvanica vjenčanja kada joj je mladenka rekla da njezin poklon nije dovoljno skupocjen u odnosu na novac utrošen za mjesto u sali.

Naime, žena iz Australije u jednoj grupi na Facebooku požalila se kako ju je mladenka zatražila još novaca uz poklon koji je dala, jer njezin nije pokrivao troškove stolice. Gošća je mladencima darovala 200 dolara i svijeću vrijednu 75 dolara, no mladenka s tim poklonom nije bila zadovoljna te je tražila dodatnih 300 dolara jer ih je trošak po gostu navodno izašao 500 dolara, piše Daily Mail.

- Prvo sam pomislila kako je samo sarkastična i da se šali, no bila je ozbiljna. Svijeću nije smatrala pravim darom jer 'ne može ništa s njom' i nije bila velika kakvu je željela - požalila se šokirana gošća vjenčanja.

Ona je objasnila kako u Australiji nije običaj 'pokrivati' stolicu, a zbog toga su je svi podržali na društvenim mrežama.

- Zašto ljudi očekuju da im se plati kako bi mogli pokriti troškove ekstravagantne zabave - zapitao se jedan Facebook korisnik.

Tagovi: vjenčanje
31.03.2019 u 08:18