Mladenka sa skrivenom kamerom: 'Pao' muškarac koji se ženio samo zbog europske putovnice

mladenka, udaja, putovnica
No, zanimljivo je kako lako emigranti u Velikoj Britaniji upravo vjenčanjem dolaze do putovnica.

Britanska novinarka Harriet Morter je preko posrednika upoznala svog zaručnika iz Indije, Alija. On je pak tom istom posredniku platio 5.000 funti da ga spoji s Britankom nakon čega se hvalio kako se ženi samo zbog britanske putovnice.

Ali je unajmio Rolls Royce za vožnju na obred, a svoju je 'dragu' odveo i u kupnju haljine. Potom je pripremio do u detalje razrađenu lažnu priču o tome kako su se on i Harriet upoznali, kako matičar ne bi posumnjao u njegove namjere. Matičarki je ipak nešto bilo sumnjivo te je to prijavio, ali je ta prijava nekako prošla nezapažena.

Iako Ali nije znao ni adresu svoje mladenke, vjenčanje se i dalje trebalo održati kako je bilo planirano. Zaustavljeno je tek kad je jedan od sudionika ove farse, također novinar koji je glumio Harrietinog brata, matičarki rekao kako se radi o namještaljci kojom se žele raskrinkati Alijeve prave namjere.

Ali je u Veliku Britaniju došao na studentsku vizu, no ona mu uskoro istječe pa se pod hitno morao vjenčati Europljankom kako bi mogao ostati u zemlji. Harriet je čak ponudio dodatnih 10.000 funti ako pristane roditi njegovo dijete.

Cilj emisije 'Sham Wedding Crashers' je dokazati kako je emigrantima lako doći do britanske putovnice koja se smatra 'svetim gralom' putovnica, piše Daily Mail.

Dnevnik.hr