Mlade Mostarke koje žive od kreiranja bajkovitih vjenčanja

mostarke, vjenčanja
Svi koji planiraju vjenčanje sigurno su čuli za "My Fairytale" koji se bavi dekoracijom i vaš posebni dan pretvara u bajku.

Rad iz ljubavi

Iza imena "My Fairytale" stoje četiri mlade osobe, prije svega, jako dobre prijateljice koje su se odlučile započeti nešto što će raditi za vlastito zadovoljstvo i iz ljubavi. - Sve četiri smo Mostarke koje obožavaju svoj grad i otići iz njega nam nikad nije bila opcija. Uz predivno zvanje stečeno nakon pet godina studiranja - magistrice psihologije i pedagogije, odlučile smo se upustiti u još jednu posve drugačiju avanturu. S obzirom na to da smo, uz sve te fakultetske obveze, radile studentske poslove, nakon završetka preostalo nam je mnogo slobodnog vremena koje smo definitivno kreativno iskoristile. Trenutačno smo sve četiri zaposlene, a "My Fairytale" nam je kao bijeg od stresa i zbrke koju donosi život odraslih - započinju svoju priču  Kristina, Karmela, Helena i Anita. One su, kažu, oduvijek imale svoju bajku te su svakodnevni život "ukrašavale" i svoju kreativnost usmjeravale na sve oko njih. - Našu kreativnost usmjeravale smo na sve oko nas, od svih proslava, pa do običnih prijateljskih druženja. No, kada je jedna od nas objavila zaruke, našoj sreći nije bilo kraja. Naravno, odmah su počele pripreme i planovi za vjenčanje, ali dio vezan uz dekoraciju najviše je privukao našu pozornost. Kroz šalu smo joj predložile da mi dekoriramo njezine svatove i tako je sve počelo. Naša ideja više nije bila apstraktna te su počele ozbiljne pripreme za naše prvo vjenčanje. Za početak nismo imale potrebu birati svoj stil, jednostavno smo odabrale ono što nas najbolje opisuje. Nismo imale savršenu podlogu kako bismo bile sigurne započeti ovako ozbiljan posao, ali smo imale veliku želju, kreativnost i motivaciju ostvariti svoju zamisao. Ubrzo se proširila vijest o našoj ideji te neočekivano vjenčanje zbog kojeg je nastala ova ideja ipak nije bilo naše prvo iskustvo - ispričala je Anita. Helena je objasnila kako im je cijeli ovaj kreativni projekt zapravo velik izazov jer nijedna od njih nije imala slično iskustvo. Djevojke nude organizaciju, cvjetni dizajn, revere i personalizirane darove za uzvanike. Reakcije kolega i prijatelja, ali i svih kojima su napravile bajku od posebnog dana za sada su iznimno pozitivne.

Zahvala na povjerenju

- Što se tiče reakcija, sama činjenica da smo za ovu godinu u cilju imale odraditi samo jedno vjenčanje, od kojeg je i nastala ideja "My Fairytale", naša 2017. će se završiti s 15 bajkovitih vjenčanja, za sada. Kao što smo već rekle, zadovoljstvo klijenata nam je glavni cilj te smo svojim radom i trudom nastojale sve učiniti kako bi svako od tih vjenčanja bilo prava bajka. Zahvaljujemo svima na povjerenju. Također želimo zahvaliti svojim obiteljima i prijateljima koji su od početka vjerovali u nas te nam pružili veliku podršku i pomoć - rekle su djevojke. - Ipak je moguće ostvariti snove i u svom gradu - kažu djevojke.

Vecernji list