FOTO  Miss Hrvatske u plemenitoj misiji: Pjesmom do srca

maja spahija, miss, Humanitarni koncert
Za njima ne zaostaje ni naša prekrasna Maja Spahija koja se humanitarnim radom bavila i prije no što je ponijela titulu najljepše Hrvatice.

Ovih dana Maja organizira veliki humanitarni koncerta pod nazivom „Pjesmom do srca" koji će se odžati u ponedjeljak, 12. listopada u Inside klubu u Šibeniku, a na kojem će nastupiti Guliano, Hari Rončević, Irina Kapetanovic, Zvone Bohem, grupe Dišpet, Kost i koža i River band te klapa Sibenico.

Sav prihod od ulaznica te ostala prikupljena sredstva biti će uplaćena na račun udruge za inkluziju, a u korist oboljelih od Downovog sindroma i djece s posebnim potrebama. Osim financijskih sredstava u sklopu koncerta prikupljati će se i materijalna sredstva kao što su odjeća, obuća, didaktika i sl., a za prihvat tih sredstava biti će organiziran sabirni centar ispred kluba.

„Pozivam sve da na dođu na koncert „Pjesmom do srca" i vjerujem da će se moji Šibenčani i njihovi gosti odazvati i svojim dolaskom pomoći kako bi ova akcija postigla željeni uspjeh. Posebno zahvaljujem svim dragim i plemenitim glazbenicima koji će svojim nastupom razveseliti publiku i uveličati našu akciju." - kaže Maja Spahija