Mislila da ju zaručnik vara pa mu se osvetila, ali je zažalila...

Britanac Chris Mahone (27) povjerio je svojoj zaručnici Rachel Doran (29) zadaću da se pobrine oko njihovog puta na Ibizu na koji je trebao...

...ići sa svojim prijateljima bez ženskog društva. Kad je ekipa stigla na aerodrom, dočekalo ih je veliko iznenađenje i to neugodno.

Rachel je tvrdila da je organizirala put, od svakog Chrisovog prijatelja uzela je po 400 funti, a umjesto da zaista rezervira let i smještaj, krivotvorila je avionske karte kao i potvrdu hotelske rezervacije.

Chris ju je odmah nazvao i doznao da je Rachel novce stavila u džep i pobjegla od kuće. Kako piše Independent, svu ovu predstavu Rachel je složila kako bi se osvetila zaručniku koji ju je, kako je smatrala, prevario.

To da je Chris vara ipak su bile samo glasine.

- Ona je čula da ju vara, ali to nije bila istina. Vjerojatno je svoju osvetu planirala mjesecima, možda i godinu dana. Ona je odvratna, rekla je prijateljica para.

Chris se iz cijele situacije morao izvlačiti pa se ispričao i na Facebooku:

- Nemam riječi ni načina kako da se zaista ispričam. Dečki, stvarno mi je žao, napisao je Chris.

Nakon ove sramote, i obitelj je Rachel okrenula leđa.

- Majka i otac su joj osramoćeni, ne žele niti iz kuće izaći. Chris je bio divan momak. Ne želim ju nikad više vidjeti na svom pragu, rekla je njena baka Monica McKee.

24sata.hr

Tagovi: varanje zaručnik
12.09.2017 u 13:05