Mirta Šurjak postrojila gardu: Vojniku malo pobjegao pogled

mirta šurjak, Hajduk
Postrojila bugarsku nacionalnu stražu ispred Predsjedničke palače - napisala je na Instagramu Mirta, koja je nedavno upisala tečaj za trenera kako bi još više naučila o nogometu o kojem izvještava s gotovo svake Hajdukove utakmice.

Splitska novinarka koja ne skriva ljubav prema simbolu Dalmacije, prati Hajduk u stopu. Bila je i u New Yorku na proslavi 106. obljetnice kluba, a osim što uči za nogometnog trenera, predsjednica je Ženskog nogometnog kluba Marjan u kojem je dobila četverogodišnji mandat.

- Žene preuzele balun u Splitu - našalila se.

Na Instagramu je prati gotovo 50.000 ljudi.

Hajduk je u prvoj utakmici slomio Levski golom Futacsa, a susret u Bugarskoj počinje u 19 sati. Ako prođu, Splićani će u trećem pretkolu Europske lige na Brondby.

- Jedan gol razlike mala je prednost. Mi smo momčad koja uvijek ide na pobjedu i bila bi velika greška čuvati rezultat - kaže Joan Carrillo.

Bugari će dočekati Splićane pred praznim tribinama Georgi Asparuhov zbog Uefine kazne. Levski je 1999. izbacio Hajduk u prvom kolu Kupa Uefe (3-0, 0-0), a isto će pokušati napraviti i sada bez obzira na negativan rezultat iz Hrvatske.

- Nije me briga hoće li Levski igrati napadački. Ja znam da ćemo mi igrati tako. Nije bitno tko će nastupiti, Ohandza ili netko drugi, najvažnije je da prođemo u treće pretkolo. Dogovorili smo sve što trebamo učiniti, idemo na pobjedu - dodao je trener kraj čije će klupe, kao i inače, izvještavati atraktivna Mirta.

24sata.hr