Mirta Šurjak: Neću više šutjeti, ja nisam razaračica brakova

mirta šurjak, mirta šurjak, brak, mirta šurjak, igrači, mirta šurjak
Nikada svoju bivšu suprugu Moranu ne bih ostavio zbog Mirte Šurjak. Iz respekta prema našoj kćeri Chiari, neću uopće reći ni riječi u vezi dotične osobe. Hvala Bogu, to je za mene završena priča, komentirao je bivši nogometaš Giovanni Rosso (43) nagađanja oko okolnosti njegove veze s Mirtom Šurjak (34). Šuškalo se, naime, da je Mirta bila uzrok njegove rastave braka.

Novinarka je za  Splitski dnevnik dala svoju stranu priče.

- Nikad nisam komentirala svoj privatni život, ali sada moram napraviti iznimku jer šutim već punih pet godina o svemu i sada je dosta. Nisam bila ljubavnica Giovannija Rosse nikada, jer je njegov brak s bivšom suprugom već bio završen prije mog dolaska u njegov život. Nisam preljubnica ni razaračica brakova - kazala je voditeljica te dodala da je zgrožena linčom kojem su izložene žene i majke u naizgled modernom društvu.

- Razlog raspada njegovog braka treba tražiti ponajprije u činjenici što je gospodin Rosso u izvanbračnoj vezi s Izraelkom dobio sina, koji je gotovo pa vršnjak s njegovim sinom iz prvoga braka. U daljnju analizu nimalo gospodskih izjava muškarca s kojim sam upravo ja prekinula vezu ne želim uopće ulaziti. Kada o bivšoj partnerici tako govori, to više govori o njemu nego o meni - rekla je Šurjak te naglasila da joj je dosadilo da se njeno ime 'lažno blati i nanosi povreda časti njoj i njenoj obitelj'.

Dodala je i kako joj je, također, dojadila činjenica da je izložena nepravednim predrasudama zbog svog atraktivnog izgleda.

- Moj kapital je moj intelekt i obrazovanje, ali moram priznati da sam često na vlastitoj koži osjetila nepravdu i podcjenjivanje zbog atraktivnog izgleda. Izgledam snažna, ali me neke stvari užasno pogode i rastuže. Često puta bih zaplakala zbog toga - priznala je Mirta.