Mirjana Karanović: "Pušila sam marihuanu, kokainom nisam oduševljena"

mirjana karanović, droga
Slavna glumica Mirjana Karanović, dobitnica mnogo priznanja za svoj rad, u intervjuu koji je dala hrvatski list „24 expres" je priznala da je u mladosti konzumirala lake droge, ali da je probala i teže.

„Imala sam dvadesetak godina i stalno sam jurcala auto-stopom u Zagreb. Tamo su počeli da se otvaraju kafići u kojima su se okupljali glazbenici, pisci, glumci. Imala sam odličnu ekipu, uprkos nestašici benzina i kave, sve smo mogli. U to vrijeme smo pušili uglavnom marihuanu i hašiš", rekla je ona.

„Početkom 90-tih, iz potpunog očajanja, nekoliko puta sam probala kokain, ali njime nisam bila oduševljena, nekako to nije bila moja droga. Jednom sam probala ekstazi, ali mi je od njega bilo strašno zlo i shvatila sam da ne treba da se igram sa tim".

Mirjana je dodala da je „nikada nije privlačila ni jedna vrsta zavisnosti - ni od ljudi, ni od stvari, ni od poroka, jer je osoba koja voli da kontrolira i ne voli kad neko ili nešto upravlja njome".

Kako prenosi Kurir, kao primjer za to navodi činjenicu da je preko noći prestala da puši.

„Ja ne mogu da pratim nekoga, niti bih pristala da budem nečija pratilja. Budući da nisam spremna da imam slugu u životu, niti bi mi imponovalo da imam pored sebe nekog potrčka, mislim da je bolje ovako", objašnjava glumica svoj status neudate žene.

„Moje geslo je: „Bolje je imati dobrog ljubavnika nego lošeg muža", zaključuje Mirjana.