FOTO  Mate Bulić u Pakracu održao koncert za pamćenje

Mate Bulić, Pakrac
Koncert je započeo nekoliko minuta iza ponoći kada se orilo Pakracom J a sam Hercegovac,Igraj Mare, Gori gora gori borovina...

Publika pada u trans i naš Mate silazi među njih i daje sve od sebe da mu ne otmu mikrofon, a svi bi htjeli zapjevati sa legendom. Uz pomoć zaštitara vraća se na binu i dalje redajući hitove. Nakon dva sata žestoke svirke slijedi kratka pauza za mali odmor i presvlačenje, a onda opet povratak na binu. Bilo je ljepo vidjeti publiku kako igra Trusu poznato Hercegovačko kolo. Negdje oko 4 sata iza ponoći na izmaku snage koncert se privodi kraju i onda nastaje stampedo za selfije i fotografiranje, a Mate sve to strpljivo podnosi i ispunjava većinu želja.

Prije samog koncerta Mate je upriličio druženje sa obitelji iz Pakraca koji imaju djete sa poteškoćama u razvoju, a momčić od svojih 12 godina zna sve pjesme od svoga idola i pjeva ih skupa sa svojim Matom i teška srca i suznih očiju pušta ga da ide.

Što reći na kraju nego hvala svima koji su bili na koncertu i vidimo se uskoro u Novoj Gradišci za obilježavanje vojno redarstvene akcije Bljesak i to 31.04.2018 god.

Sve fotografije u GALERIJI

Tekst i foto: Ivica Lozina