Mate Bulić pozvao dva kandidata da mu pjevaju na koncertu

Mate Bulić, koncert, Mate Bulić, koncert, Mate Bulić, Mate Bulić, blatnica, Mate Bulić, Thompson, donja blatnica, donja blatnica, Gornja Blatnica, blatnica, Mate Bulić, Mate Bulić, spot, Mate Bulić, u zdrav mozak, Mate Bulić, kandidati, Mate Bulić, Mate Bulić, Mate Bulić, Mate Bulić, Mate Bulić, Dobar loš zao emisija, naša tv, Mario Vrankić
Nikad nije kasno" - Anto Kuprešak i Gašpar Hodonj, prenosi Index.hr

Kao i ostali kandidati, tako su Gašpar i Anto došli okušati sreću i pokazati žiriju i publici da znaju pjevati, ali nisu očekivali da će im taj nastup donijeti i angažmane. Naime, u trećoj emisiji "Nikad nije kasno" gostujući član žirija je Mate Bulić, čiju je pjesmu "Moja Hercegovina" otpjevao Gašpar Hodonj, a Mate mu je obećao da će biti gost na njegovom osječkom koncertu.

Anto Kuprešak se, pak, publici predstavio pjesmom "Hajde, noćas mi dođi", Dina Merlina, a ne znajući da je Bulić u žiriju otkrio je da se upravo divi njegovom radu i postojanju.

S Matom je zapjevao refren pjesme "Domu mom", koju mu je popularni pjevač, kojemu tepaju da je kralj dijaspore, odlučio pokloniti na nekom od svojih koncerata. Mate je, naime, odlučio da na koncertu tu pjesmu neće pjevati on, nego upravo Anto! "Nikad nije kasno" i ove nedjelje u 20 sati će vam pokazati da uvijek treba slijediti svoje snove!