Mate Bulić: Ostao sam bez bubrega, ali zato sam od Boga dobio dar, a spasio me Božji prst, tako kaže i doktorica

Mate Bulić, koncert, Mate Bulić, koncert, Mate Bulić, Mate Bulić, blatnica, Mate Bulić, Thompson, donja blatnica, donja blatnica, Gornja Blatnica, blatnica, Mate Bulić, Mate Bulić, spot, Mate Bulić, u zdrav mozak, Mate Bulić, kandidati, Mate Bulić, Mate Bulić, Mate Bulić, Mate Bulić, Mate Bulić, Dobar loš zao emisija, naša tv, Mario Vrankić
...naime, liječnici su mu zbog tumora morali odstraniti jedan bubreg, ali legendarni pjevač dobro se oporavlja i trenutačno se, kaže, osjeća kao da je ponovno rođen, a svi najnoviji nalazi potvrdili su kako je opet savršeno zdrav.

Glazbenik je u razgovoru za IN magazin Nove TV rekao kako su mu karcinom pronašli sasvim slučajno, na rutinskom pregledu u Frankfurtu, ali bolest je, srećom, otkrivena na vrijeme, u početnom stadiju.

No, unatoč velikome trudu liječnika Zebića, ujedno i Bulićeva bliskoga prijatelja, bubreg se nije mogao spasiti.

- Ostao sam bez njega, ali zato sam od Boga i Božjega prsta dobio dar, drugu šansu, i na tome sam zahvalan - rekao je Mate za IN magazin. Naravno, najveća potpora u borbi s bolesti bila mu je obitelj, osobito supruga Zdravka, ali i obožavatelji, koju su ga svaki dan zvali i slali mu poruke ohrabrenja sa svih strana svijeta.
Vezane vijesti

Kralj dijaspore otkrio je i kako mu je i sama liječnica potvrdila da mu je u bolnici najviše pomogao - Bog.

- Kad me vidjela, rekla je: 'Vi ste mi živi, ja sam sretna!', i tad sam zaplakao. Kad sam je nazvao svojim anđelom čuvarom, odgovorila mi je: 'Ne, ne, imali ste vi drugoga anđela čuvara... Ja uopće nisam imala potrebu silaziti dolje i gledati što se nalazi u abdominalnome dijelu - u tom trenutku skener mi je pogreškom pao i kad sam se pogledom spustila da ga vratim, vidjela sam to što sam vidjela...' Zato i tvrdim kako je to bio taj Božji prst - zaključio je Bulić.

jutarnji list