Mate Bulić: Bog me sačuvao, pobijedio sam rak bubrega…

Mate Bulić, koncert, Mate Bulić, koncert, Mate Bulić, Mate Bulić, blatnica, Mate Bulić, Thompson, donja blatnica, donja blatnica, Gornja Blatnica, blatnica, Mate Bulić, Mate Bulić, spot, Mate Bulić, u zdrav mozak, Mate Bulić, kandidati, Mate Bulić, Mate Bulić, Mate Bulić, Mate Bulić, Mate Bulić, Dobar loš zao emisija, naša tv, Mario Vrankić
Pun sam snage, imam osjećaj da bih autobus mogao izvrnuti. Slušam upute liječnika dok sam na kućnom liječenju pa nastavljam već 1. lipnja sa svojim koncertima, rekao je za 24sata.hr Mate.

Glazbenik je bio na rutinskom pregledu nakon čega je doktor Stjepan Bogdanović posumnjao na zloćudni tumor. Poslao je pjevača na detaljan pregled. Tada se ispostavilo da Mate ima karcinom bubrega. Operirao ga je primarijus Nikola Zebić koji ga je prije zahvata umirio riječima da je to lako rješivo. Bulić kaže da nije paničario jer mu je liječnik objasnio da se karcinom nalazi u čahuri koju je izvadio. Pjevač se već dva tjedna uspješno oporavlja, hoda i kaže da dosad nije ni tabletu popio.

Ne smijem jesti slano, niti se opterećivati. Želim ukazati ljudima koliko je važno jednom godišnje otići na pregled. To spašava život. Ako treba, molit ću ljude da to naprave, kaže pjevač.

U tjednima neizvjesnosti uz Matu su bili supruga Zdravka (56), kćeri Ana (34) i Katja (30), zetovi i prijatelji. Dobivao je na stotine poruka podrške, a najbliži su mu dolazili u Frankfurt u posjet iz Zagreba, Hercegovine,Međugorja...

Bulić kaže da je sam odlazak na pregled koji mu je spasio život stvar Božje providnosti.
Dva mjeseca se junački borio

Samo obitelj i nekoliko najbližih prijatelja znali znali su od ćega Bulić boluje. Zloćudni tumor pobijedio je u manje od dva mjeseca.