Massimo Savić za koncert u Sarajevu sprema skektakl

Massimo Savić, Sarajevo, Massimo Savić, koncert, Massimo Savić, Sarajevo
Jedan od najkarizmatičnijih izvođača regije- Massimo Savić sprema se za svoj najveći solo koncert u Sarajevu, koji će se u petak, 12.4. održati u dvorani Mirza Delibašić.
Miljenik sarajevske publike u grad stiže dan ranije, kako bi se pripremio za vrhunski glazbeni događaj, na kojemu će mu se na pozornici, uz njegov sjajni bend, pridružiti prijatelj i kolega Sergej Ćetković, te najpoznatiji hrvatski saksofonist Igor Geržina.
Geržina je osim po iznimno zapaženoj solističkoj karijeri instrumentalista i autora, poznat i po dugogodišnjim suradnjama sa najvećim hrvatskim izvođačima. Prije nekoliko godina je proslavio 30 godina umjetničkog djelovanja rasprodanim koncertima „Saksofon i ja- naših prvih 30 godina".
Poznati solist će nastupiti kao gost solist na koncertnom događaju koji će zasigurno obilježiti ovu glazbenu godinu u BIH.
Publiku je također obradovala i najava dolaska Sergeja Ćetkovića, što će biti jedinstvena prilika da bh publika čuje zajedničku izvedbu aktualnog hita „Nisam spreman".
„Iznimno se veselim što će mi se na pozornici u Skenderiji pridružiti dragi kolega i prijatelj Sergej Ćetković. Već smo nekoliko puta nastupili zajedno i voljeli bismo tu nevejrojatnu energiju prenijeti i sarajevskoj publici. On je autor mog posljednjeg singla Nisam spreman i počašćen sam što mi je 'prepustio' tako veliku pjesmu", kazao je Massimo.
Organizator koncerta agencija PRimera u suradnji sa Aquarius recorsdom daruju kupce ulaznica za VIP parter, kojih je još malo u prodaji. Naime, za kupljene dvije ulaznice za VIP parter fanovi na poklon dobivaju novi Massimov album „Sada". Ovu pogodnost je moguće iskoristiti samo na prodajnim mjestima Artikulacija /BKC i plato Skenderija.
Cijela dvorana je sa sjedećom postavkom, a ulaznice po cijenama od 15 do 50 KM dostupne su u prodaji na platou Skenderija, Artikulacija BKC i sustavu kupikartu.ba