Marin Čilić će Kristinu odvesti pred oltar u Cavtatu

marin i kristina

Detalje svojeg bajkovitog vjenčanja, koje će se održati 28. travnja u Dubrovniku, par koji i inače ne voli svoju intimu dijeliti s javnošću, do posljednjeg je trenutka želio zadržati u tajnosti, no svakako će to biti fešta za pamćenje, prenosi jutarnji.hr

Uvertira fešti

Kako doznajemo, Marin i Kristina crkvenu će ceremoniju obaviti u Cavtatu u crkvi svetog Nikole, gdje posljednjih dana finaliziraju dogovore oko svojeg najvažnijeg dana. Nakon obreda veliko slavlje za gotovo 400 uzvanika, mahom iz Čilićeva rodnog Međugorja te Kristininih Konavala, održat će se na poznatoj dubrovačkoj tvrđavi Revelin, koja osim klupskog prostora ima i fantastičnu terasu s očaravajućim pogledom. Na samom početku slavlja, a najvjerojatnije i za prvi ples mladenaca, pjevat će popularni splitski glazbenik Gibonni.

Međutim, Gibo će biti tek uvertira u feštu do zore koja će završiti, doznajemo, uz jedan zagrebački bend. Unatoč nagađanjima kako će na svadbi zapjevati i Čilićev prijatelj Mate Bulić, poznati hercegovački pjevač s njemačkom adresom sam je te navode demantirao. Iako su se odavno odlučili za Dubrovnik kao mjesto gdje će izreći sudbonosno "da", proslavljeni tenisač i njegova buduća supruga za organizaciju vjenčanja, kao i catering, zadužili su tvrtku iz Zagreba.

Ljubav iz grada

Kako bi osigurali da njihovo vjenčanje bude što intimnije, bez medijske pompe, fotografiranje će, prema želji mladenaca, biti strogo zabranjeno. U svakom slučaju, nimalo ne čudi što se ovaj skladni par odlučio za vjenčanje u Dubrovniku jer upravo je grad pod Srđem bio presudan za početak njihove ljubavi. Naime, Marin i lijepa brineta upoznali su se upravo u Dubrovniku 2008. godine na Davis Cupu, gdje je Kristina radila kao hostesa, a ubrzo nakon toga njihovo je prijateljstvo preraslo u ljubav.

Nakon toga par je započeo zajednički život u Marinovu zagrebačkom stanu, a Kristina je gotovo uvijek bila u gledalištu na njegovim mečevima. Uspješni tenisač često je isticao kako mu njegova lijepa djevojka donosi sreću na terenu, a u njezinu zagrljaju pronašao je lani i utjehu nakon izgubljenog finala Wimbledona. Upravo u to vrijeme Čilić je svojoj djevojci postavio i veliko pitanje i, naravno, dobio potvrdan odgovor.

Odmah nakon zaruka počeli su i planovi za vjenčanje. Tijekom veze Kristina je uz putovanja s Marinom uspješno odrađivala i svoje fakultetske obveze te se može pohvaliti i diplomom iz psihologije i politologije. U mlađim se danima bavila manekenstvom, a 2005. godine osvojila je i titulu prve pratilje na izboru za Miss Alpe Adria.

O njezinoj ljepoti i obrazovanju svojedobno su se, točnije nakon pobjede Čilića na US Openu, raspisali američki mediji, a portal Fabwags uvrstio ju je među najljepše djevojke poznatih sportaša. Međutim, tijekom cijele veze Kristina je odbijala davati intervjue, a sa svojim se budućim suprugom rijetko pojavljivala i na društvenim događanjima. Jedna od rijetkih takvih prigoda bila je dodjela nagrade HOO-a za najboljeg sportaša Hrvatske održana krajem godine.