Marijanu u Kninu zasuli breskvama i paradajzom !

Mještani su joj priredili takav doček da žena već dva tjedna ne izlazi iz kuće!

Pošto se pojavila u jednom kninskom kafiću, uslijedio je kaos! Krenule su psovke, dobacivanja, a najčešće se čulo: "Kurvo, bježi kod Nemeša!" Zatim su je, dok je prolazila pored pijace, zasuli breskvama i paradajzom.

Šokirana Marijana u prvi mah je stala kao ukopana, ali, kada je shvatila da povrće i voće leti ka njoj, i da niko nema namjeru da je zaštiti, otrčala je do obližnje taksi postaje i odvezla se do stana svojih roditelja.

- Točno je da se to desilo mojoj Marijani - rekao je za "Skandal" njen otac Ivo Kovačević. - Uvijek postoje ljudi koji svoj bijes izlivaju na druge. Moja kćerka je žrtva malograđanštine. Ona je punoljetna i odgovara za svoje postupke. Nijednog trenutka se nije pokajala zbog svega što je uradila pred kamerama, jer je sve to bilo iskreno. Ja je u svemu podržavam, ali bole me neistine koje se sad pišu o njoj i samo podgrijavaju bijes lažnih moralista koji joj prave ovakve scene. Šta god da je uradila, nije u redu da je gađaju paradajzom, to govori o njima a ne o njoj. Moja kćerka sjedi kod kuće jer joj je svega preko glave, razmišlja u kom pravcu dalje da nastavi i čeka da se budale okome na nekog drugog. Ne plaši se ona nikakvog linča, a nije točno ni da su je svi prijatelji napustili. Ona samo želi da bude sama, rekao je Marijanin otac,  prenosi portal vesti-online.

Izvor "Skandala" tvrdi da je poslije ovog događaja Marijana zapala u depresiju, a tome su doprinijele i telefonske prijetnje koje su postale sastavni dio njenog života. Njen otac to objašnjava nedostatkom kulture.

- Jeste, zovu razne nevaspitane budale, koje nemaju kulture čim izgovaraju takve riječi, a pričaju mojoj kćerki o moralu. Rekao sam joj da ne obraća pažnju na budale i da se ne javlja na telefon, ako joj broj nije poznat. Dok sam živ, ja sam mom djetetu najveća podrška i gledaću koliko god mogu da je zaštitim od onih koji je sada vrijeđaju, a siguran sam da su mnogo gore uradili nego što je iskrena ljubav pred kamerama - završio je razgovor Marijanin otac.