Marijana najavila vjenčanje s Nemešom, a o bivšem suprugu kaže: Osvećuje mi se preko naše djevojčice

...sretan kraj dobiti vjenčanjem, koje su oboje najavili zarukama na Facebooku.
Marijana, Nemeš i njezina kćerkica Korina ljeto provode u Baškoj Vodi kod Marijanine sestre Sendi, a u ljetnim radostima uživat će i na Braču, gdje će Nemeš pjevati u dvjema operama.

U ekskluzivnom razgovoru za Story Marijana je progovorila o mukotrpnom razvodu od supruga Ivana Čvrljka, borbi za skrbništvo nad kćeri, zajedničkom životu s Nemešom i svojim planovima.

Upitana je li istina da je polovicu iznosa osvojeno pobjedom u Big Brotheru morala dati bivšem suprugu, odgovara:

- Svaki će vam pravnik reći da je to smiješno, s obzirom na to da je Ivan predao zahtjev za razvod u travnju prošle godine, s napomenom da je bračna zajednica prekinuta danom mog odlaska u Beograd. No unatoč izjavama da mu ne treba ništa od "novca zarađenog seksom"i igranjem uloge žalosnog poštenog muža, prošli mjesec je ipak zatražio polovicu tog iznosa na koji nema pravo.

O njihovom odnosu rekla je i sljedeće:

- Imala sam najbolje namjere da zbog Korine ostanemo u dobrim odnosima. On nije želio. Svaki naš susret bio je ispunjen provokacijama i lažima s njegove strane, nije poštovao nikakve dogovore, pokušavao je okrenuti poznanike i prijatelje protiv mene, život je posvetio osveti.

- Ispirao je mozak Korini , tako da sam od vlastitog djeteta doživjela kako je ljutita na mene jer joj je tata rekao da sam je ostavila zbog Nikole, da sam glupa... Njegov mi se ego osvećuje preko djevojčice.