Mamila muškarce na seks, pa ih sa suprugom pljačkala

seks u dvoje, niš, prijetnje
Ali intimno druženje presjelo im je kada bi se iz druge sobe neočekivano pojavljivao njezin suprug s noževima u rukama, piše Blic.

List je objavio traumatično iskustvo jedne žrtve. 'Oštećeni iz okoline Leksovca dobio je 17. listopada SMS poruku kojom mu je 22-godišnjakinja nudila seks, navodeći da je dobila broj od njegovog poznanika. Kada je ušao u navedenu kuću, ona je zaključala vrata. On je sjeo u fotelju i taman kada je 'radnja' trebala početi, iz druge sobe se pojavio se njezin nevjenčani suprug. Počeo je vikati: 'Došao si da mi je..š ženu, jel ti znaš da je to moja žena', ispričao je Blicu izvor blizak istrazi.

 

Tada su oboje uzeli po dva noža u ruke i počeli mu prijetiti. 'Osumnjičeni su ga tukli dok je sjedio u fotelji, prijeteći nožem da će zaklati i njega i njegovu obitelj, ako im ne da novac. Napadač se dodatno uznemirio kada je video da čovjek kod sebe ima samo 3.200 dinara. Vikao je na njega: 'Pa, je l' si sa toliko novca mislio da je**š'. Suočen s ozbiljnim prijetnjama, čovjek je priznao da u autu ima torbicu sa 12.500 dinara i mobilnim telefonom. Oni se sumnjiče da su ga držali sat vremena u kući nakon čega su ga pristali pustiti', kaže sugovornik lista.