Mamić napokon progovorio o svom ljubavnom životu

Sportski direktor Dinama Zoran Mamić je priznao da su mu, nakon razvoda od supruge Vanje, stvari na ljubavnom planu krenule uzvodnom putanjom.
Otkako je sretno razveden najmlađi brat Mamić na meti je obožavateljica. Spajali su ga s mnogim ljepoticama, no on je nakon razvoda od Vanje Mamić najčešće sniman u društvu Ane Šikić. Ljubav traje već neko vrijeme, a Riječanka se uselila u luksuznu vilu u zagrebačkom elitnom naselju.

"Bio sam niz godina jako sretan, a onda je sreća otišla malo u podrum. Sad se diže uzlaznom linijom. Kao i sve u životu", smatra mlađi Mamić.

Ana je očito dobro pokazala Zoranu čari noćnog života jer ga se malo češće može vidjeti u obilasku mondenih zagrebačkih okupljališta. Iako sad dijeli neke zajedničke afinitete s bratom Zdravkom, one u vezi kockanja nikada im nisu bile dodirne točke.

"Nisam se nikada kockao, možda bi na putovanjima otišao u casino", otkriva Dinamov sportski direktor.

Navodno nema sreće na kocki, ali na kartama zna dobiti. Tako nam je otkrio neke pikanterije iz Dinamove svlačionice.

"Mi znamo u svlačionici kartati, Igor Cvitanović i ja..."

A uz koju partiju pokera ima Zoran u planu kladiti se i na konjičke utrke. Probao je i, čini se, ima sreće.

S novom ljubavi prema konjima, i onoj prema Ani, možda mu se zajedno s bratom ostvare još neki snovi - napuniti maksimirski stadion. Lov na milijun i dalje se nastavlja. No ovoga puta čak deset strastvenih navijača ima priliku osvojiti po sto tisuća kuna.

Sto tisuća razloga za odlazak na utakmicu. Vidjet ćemo kakav će odgovor dati navijači i to već 24. listopada na utakmici Lige prvaka. A dotad Zoran zna kako će pametno iskoristiti vrijeme donosi Rtl.hr.