Maloljetnu djevojku iz Sarajeva prisilili na seks i ucjenjivali fotografijama na kojima je gola?!

otmica, otkupnina, silovanje, Makarska, silovanje, crna gora, silovanje, djevojka, seks, tjeranje, BIH, djevojčice, sila, profesor, manijak, šokantno, maloljetnica, seks, ucjena, maloljetnici, seks, Facebook, kćerka, majka, krevet
...poznat redakciji, prijavila da su je trojica mladića, od kojih su dvojica maloljetnici, silovala! Maloljetnica je, kako se doznaje, istražiteljima ispričala da je napastvovana u Jukićevoj ulici u naselju Koševsko Brdo. Prema iskazu žrtve, ona je silovana 10. travnja u poslijepodnevnim satima, ali je to prijavila 16 dana kasnije, najvjerojatnije zbog straha, piše Dnevni avaz.

Eldar B. (20), kojem je jučer nakon uhićenja određen jednomjesečni pritvor, s gornjeg kata stambene zgrade sišao je u poslovni prostor, gdje je zatekao maloljetnicu, svog maloljetnog brata i njegovog prijatelja, koji je, također, maloljetan, a čiji su identiteti poznati redakciji. Kako doznaje Avaz, ova dvojica maloljetnika imaju 17 i 16 godina. Prema izjavi maloljetnice, Eldar joj je naredio da ima seks s dvojicom mladića. Kako se neslužbeno doznaje, djevojka je na to pristala plašeći se za svoj život. Obojica su je silovala, nakon čega je Eldar navodno rekao: „Ne možete vi njoj ništa" te je skinuo hlače i maloljetnicu prisilio na oralni seks. I prijateljica maloljetne djevojke dala je policiji iskaz u kojem tvrdi da je silovana.

Maloljetnici su navodno imali fotografije silovane djevojke na kojima je bila gola te su je time ucjenjivali i govorili joj da će ih objaviti na internetu. Eldarov brat navodno je sreo maloljetnicu, koja ga je poznavala odranije, te joj je kazao da bi trebali porazgovarati o fotografijama te da odu na Koševsko Brdo, na što je ona pristala.

Pokušala pobjeći

Kada su došli u poslovni prostor, ucjenjivao ju je fotografijama te ju je dodirivao po tijelu, a ona je pokušavala pobjeći. On ju je navodno po dolasku svog starijeg brata silovao u stojećem položaju, što je potom učinio i drugi maloljetnik. Osumnjičeni maloljetnici predati su u nadležnost suca za maloljetnike i terete se za kazneno djelo silovanja, dok se Eldar sumnjiči za kazneno djelo prisile na spolni odnošaj i za silovanje. Uspjeli smo kontaktirati i odvjetnika osumnjičenog Eldara, koji nam je kazao da se njegov klijent tijekom saslušanja u sarajevskom tužiteljstvu branio šutnjom. - Tek sam primio slučaj, ali sam iz razgovora sa svojim branjenikom saznao da negira izvršenje ovog kaznenog djela. Za sada ne mogu otkrivati detalje, jer se radi o veoma osjetljivom slučaju, ali kao branitelj ću se zasigurno potruditi da moj klijent dobije što bolju obranu - pojasnio je Mehmedbašić.

Dnevni avaz