Maloljetnice nude kao nagradu na lutriji

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij
Naime, ovo je možda i najmorbidniji lutrija na svijetu, gdje natjecatelji kupuju tikete, a dobitni tiket zapravo predstavlja nagradu u vidu maloljetnice nad kojom se mogu iživljavati.

Prema tvrdnjama upućenih, stotine muškaraca redovito kupuju tikete za nagradnu igru, čije se izvlačenje "željno iščekuje", piše Daily Mail.

Kao najatraktivnije nagrade ove lutrije jesu djevojčice, djevice, i svi koji žele sudjelovati u ovom "jackpot" moraju izdvojiti više za svoje tikete.

U međuvremenu jedna organizacija za zaštitu dječjih prava priopćila je da se svake sedmice u centru ovog grada organizira bingo, koji uglavnom pohode pedofili, jer su nagrada maloljetnice.

Iz ove organizacije, kojoj su se obratile neke od žrtava koje su zlostavljane kao "nagrada", tvrde da se ove bolesne bingo večeri održavaju uz znanje cijelog grada, pa čak i lokalne policije. Mihael Farias, lokalni odvjetnik, koji je prvi pokrenuo istragu o zlostavljanju, kaže da je ova lutrija toliko poznata među muškarcima da oni nerijetko dolaze i iz okolnih gradova, pa čak i cijele pokrajine Bahia, gdje se Enkruzilada nalazi.

"Članovi lokalne bande tiskaju te tikete, na kojima stoji da su nagrade djevojčice od 11 do 17 godina", kaže Farias.

"Priča se pročula pa tako dolaze i muškarci iz udaljenih gradova, koji kupuju i po nekoliko tiketa. Kada je nagrada djevojčica koja je još djevica, onda su cijene tiketa daleko više. Izvlačenje predstavlja događaj koji ti muškarci željno iščekuju", kaže Farias. On dodaje da lokalna banda zarađuje ogroman novac na ovoj lutriji, a djevojčice jednostavno nemaju izbora jer su prisiljene zadovolje muškarce koji ih dobiju kao nagradu.

Inače, ove optužbe izašle su na vidjelo samo godinu dana prije nego što će se u Brazilu održati jedan od najvećih svjetskih događaja - Ljetne olimpijske igre. Ono što je zabrinjavajuće svakako je činjenica da je maloljetnička prostitucija prilično raširena u Brazilu, a aktivisti za zaštitu dječjih prava čine sve da podignu svijest građana o ovom izuzetno velikom problemu.