Malo ste papak! 5 razloga zašto cure ne žele s tobom u krevet

sado mazo
Ako ste se prepoznali u naslovu ili su vam odgovori na postavljenja pitanja potvrdni, vrijeme je da se zapitate u čemu je problem. U redu, suša nije najgore što vam se može dogoditi, no može biti vrlo frustrirajuća. Ako ste u toj situaciji, riješenje nije u tome da dignete ruke od žena, proglasite ih sve jednakima i odate se piću. Umjesto toga detektirajte u čemu je problem i popravite ga. Zato vam danas donosimo nekoliko razloga zbog kojih bi vaš seksualan život mogao biti ravan nuli, iako to ne mora biti ukoliko ispravite neke nedostatke.

Niste privlačni

S time ne mislimo da ste ružni, već da ne radite na svojoj pojavi. Izgledate zapušteno, obučeni ste kao da vas je “donijela rijeka” ili samo izgledate kao da vam je potpuno svejedno što drugi misle o vama. Vjerujte, ako želite povremeno doživjeti akciju pod plahtama, to su stvari na koje ćete morati barem malo obratiti pažnju. Izgledajte uredno, budite uvijek u najboljem izdanju i odajte sliku muškarca koji brine o sebi, svom tijelu i svojoj pojavi. No, bitno je da ne pretjerujete, jer ostavite li dojam da dnevno provodite pola dana gledajući se u ogledalo, to vam također neće donijeti ništa dobro.

Imate previsoke standarde

Svi bi mi u našem krevetu željeli vidjeti najzgodnije top modele, manekenke ili glumice, da nam pod tušem pjevaju poznate pjevačice, a da su prilikom seksa porno glumice. No, krenimo od sebe, svi imamo neke mane, nismo svi građeni kao Apolon, niti smo ljepuškasti kao Brad Pitt ili George Cloney. Iz tih razloga često nam standardi nisu realni, a ako se ponekoj i svidite, ona iz nekog razloga jednostavno nije u vašoj ligi. To ne znači da morate sniziti standarde na razinu gdje ćete povaliti sve što hoda, ali bitno je da imate realno mišljenje o sebi i svojim mogućnostima.

Malo ste papak

Možda ste privlačni i zanimljivi, no to ne znači ništa ako ste papak kad dođe do situacije u kojoj trebate priči i popričati sa djevojkom koja vam se sviđa. Bojite se odbijanja? Čega se bojite? Svaki pravi muškarac zna da je odbijanje sastavni dio igre. Ne postoji niti jedan veliki zavodnik koji nikada nije bio odbijen, ali iz toga je uvijek nešto naučio i samo još popravio svoju igru. Pokažite da imate muda i krenite u napad jer niti jedna zgodna djevojka neće vam kucati na vrata dok se vi kod kuće zabavljate igrajući plejku.

Mislite da znate baš sve

Pobrali ste svu pamet svijeta, najljepši ste, najpametniji i volite samo sebe. E, pa iz tog razloga vam je jedina akcija ručna tehnika zadovoljavanja “Desankom Šakić”, koju s vremena na vrijeme prevarite njenom blizankom “Lijevankom”. Spustite se na zemlju, svijet se ne vrti oko vas, dosta je hvalisanja i priča kako ste najbolji. Obratite pažnju na djevojke oko vas, slušajte ih i to će vam se isplatiti, možda već te iste večeri.

Imate problema s higijenom

Večina djevojaka nema prevelika očekivanja, ne gledaju da li ste obučeni po najnovijoj modi, imate ogromnu kuću ili skupocijeni automobil. Dovoljno im je da ste uredni, svježi i pazite na određene detalje. Ako kojim slučajem žene bježe od vas već dok im prilazite ili ih uspjevate “nokautirati” svojim zadahom prilikom prve izgovorene riječi, odmah zaboravite na ugodno žensko društvo. Budite uvijek svježi i uredni, jer u suprotnom će razgovor završiti i prije nego je počeo.

izvor: macho.hr