Male stvari koje se računaju kao varanje

internet, BIH, internet, prevara, flert, internet, park, Sarajevo, on line upoznavanje, internet, ljubav, internet, internet, ovisnost, veza, partner, društvene mreže, rastava, chat, portal, žene, muškarci, varanje, žene, flert, oči, žena, obitelj, Štednja za mirovinu, brak, varanje, seks prakticiranje, razlozi, veza, sreća, žene, muškarci, varanje, varanje, osveta
Naime, varanje nisu samo seksualne afere koje se dešavaju iza partnerovih leđa, već postoje i emocionalne afere i one sitne laži koje se također mogu računati kao varanje.

Ako ne želite razočarati svog partnera, u nastavku vam navodimo nekoliko 'sitnica' koje biste svakako trebale izbjegavati, baš kao i vaš partner.

1. Laganje o ljubavnom statusu

Ako ste u vezi, a nekome ste rekli da ste single, onda definitivno nešto nije u redu. Trebali biste biti ponosni na svog partnera i na vaš odnos, a ne se ga sramiti i skrivati da ste u vezi. Laganjem o ljubavnom statusu zapravo ne poštujete svog partnera i to je jedna od sitnica koja se može računati kao varanje pa nemojte to činiti.

2. Seksi poruke

Ako imate prijatelja muškog spola trebali biste razmisliti koje su stvari u tom odnosu prihvatljive, a koje nisu. Slanje fotografija na kojima ste u donjem rublju baš i nije prihvatljivo ponašanje za osobu u vezi, iako vam je on 'samo prijatelj'. Uvijek morate misliti i na partnerove osjećaje prije nego počinite neku glupost zbog koje biste kasnije mogli požaliti.

3. Flertovanje

Sasvim je jasno kako je osobama u vezi zabranjeno flertovanje drugima, kako vama, tako i vašem partneru. Nemojte koketirati ni s kim, bez obzira na to o čemu se radilo. Ponašajte se onako kako biste voljeli da se i vaš partner ponaša prema vama. Ako vam nije stalo do njega, onda znate što vam je činiti ali nemojte ga imati za budalu. Također, nemojte ni vi njemu dozvoliti da iza vaših leđa koketira s drugim djevojkama. To naprosto nije prihvatljivo ponašanje za ljude koji su u vezi.

4. Poljubac u pijanom stanju

Mnogima je pijanstvo izgovor za neprihvatljivo ponašanje. Ipak, u kakvom god stanju bili, odgovorni ste za svoje odluke. Ako se ne znate kontrolirati kada ste u pijanom stanju, onda nemojte piti. Svatko treba preuzeti odgovornost za svoja djela.

5. Prešućivanje

Ako ste se dopisivali sa zgodnim dečkom, ali ste nekako to zaboravili reći svom partneru, to je prilično škakljiva situacija. Prema partneru biste trebali uvijek biti iskreni u vezi svega stoga mu nemojte tajiti ni najmanju sitnicu, koliko god se vama činila bezazlena.

6. Emocionalne afere

Varanje ne podrazumijeva uvijek ljubljene i dodirivanje s nekim tko nije vaš partner. Postoje i tzv. emocionalne afere koje se također računaju kao prevara. Naime, ako ste se zaljubili u nekoga ili jednostavno prema nekome drugome gajite duboke emocije, riječ je o emocionalnoj aferi o kojoj biste svakako trebali razgovarati sa svojim partnerom.

7. Sve ostalo što ste obećali da nećete činiti

Svaki je odnos poseban i svatko ima svoju definiciju onoga što smatra prevarom tako da se te stvari razlikuju od veze do veze. Na početku veze biste s partnerom trebali razgovarati o tim stvarima i definirati što mislite da je u redu, a što nije. Primjerice, ako vam je vaš partner na početku veze jasno rekao kako ne želi da imate kontakt sa svojim bivšim onda to nemojte činiti, osobito ne njemu iza leđa. Što god da ste obećali da nećete činiti, iako vam se to možda čini glupo, nemojte činiti.

Nitko ne želi biti prevaren od strane partnera, a ako ga uistinu volite onda ga nikad nećete povrijediti niti učiniti nešto što će uništiti njegovo povjerenje u vas. Isto bi, naravno, trebalo vrijediti i obrnuto.

zena.hr