FOTO/VIDEO  MAJA ŠUPUT zbog AMNEZIJE hodala centrom grada odjevena u donje rublje

maja šuput
...Darka Drinovca snimao u zagrebačkom klubu H20 s novim konceptom zabave i dosad neviđenim svjetlosnim efektima u Hrvatskoj, što je podiglo pojam zabave i plesanja na novu dimenziju.

U klubu H2O, koji je poput razvikanih svjetskih klubova, Majina Amnezija nas je odvela u novo neistraženo putovanje zabavom i osjećajima, što je bilo idealan prostor za snimanje videa.

Vrhunska klupska zabava i amnezija koja je usljedila nakon nje, a prema zamisli Darka Drinovca bila je najneobičniji zadatak na snimanju spota rekla nam je Maja, kada je u kasnim noćnim satima, nakon noćnog provoda u klubu H2O odjevena samo u donji veš i bundu leopardovog uzorka snimala kadrove hodajući centrom Zagreba i Mostom slobode.

Ovo je treći video koji je Maja simila između brojnih koncert i nastupa, i to nakon što je prije nepunih šest mjeseci snimila dva videa za pjesme Djevojačko veče i Neprilika.

Pamtljiva melodija i zarazan tekst Amnezije na prvo slušanje osvojili su Maju, ali ne i samo nju, jer su prve reakcije sa nastupa izvanredne, te smo sigurni da će pjesma postati glavni hit na njenim koncertima.

Raduje je suradnja sa novim autorima, Boytronicom koji je zajedno sa Martinom Vrbos napisao glazbu i tekst, a kod pisanja teksta im se pridružio i Inav Coste, koji ujedno potpisuje i aranžman.

Premijera spota očekuje se za nekoliko dana, a do tada uživajte u prvim kadrovima.

„ Kažu noćas je gorio grad, amnezija,

i da me je zaveo gad, bez prezira,

i boca se popilo broj, amnezija,

112 ZOVI DOKTORA „