Maja Šuput: Mali smrdljivko mi nudi usluge seksa za 60 dolara

maja suput, Mostar, maja suput, sexualne usluge, znoj
...trenutačno uživa na plažama Tuluma, gdje joj ne nedostaje uzbuđenja. O njima redovito izvještava u svom dnevniku na stranicama Dnevnik.hr. Maji i u Meksiku prilaze muškarci, a jedan joj je čak i ponudio seksualne usluge.

- Simpatičan dečko koji dobro priča engleski i lagano smrdi po znoju. Silno mi hoće prodati šešir pa me ispituje sve i svašta. Kaže mi i da mu ovo nije jedini posao. Navečer, naime, prodaje svoje tijelo ženama za novac. Pitam ga jel' on to meni želi reći da je žigolo. Da, odgovara mi on. Meni je sad situacija presmiješna, sad me već zanima. Dakle, taj mali smrdljivko nudi usluge seksa za 60 dolara. I to kod njega.

Nudio i drogu

Objašnjava da ima još kolega u Tulumu, ali da se to baš i ne smije znati. Ja plačem od smijeha. Pa ja mu ne bih dala ni da mi bicikl pričuva, a kamoli da me takne. Pita me jel želim? Zahvalim se, kažem da još mogu dobiti besplatno. I onda mi prijateljski kaže: "Hajde, za tebe je besplatno." Nije mu bilo jasno kako ni to ne želim - napisala je Maja i doživjela šok kad joj je dečko nakon svega ponudio marihuanu te joj objasnio da mu je to treći posao.

Opuštena Maja s prijateljicom Lanom odlučila je ostati još jedan dan u Tulumu i namjerno je propustila let za Cancun. Oduševljena je smještajem i hranom, no, kako kaže, ne može se obraniti od golemih komaraca.