Maja Morales: Seksala sam se u podne na Trgu Bana Jelačića

Playboyeva djevojka siječnja i nova muza Stefana Lupina odlučila je intervjuom za Red Carpet dodatno uznemiriti duhove, a to joj je i uspjelo.

Maja je, naime, novinarki Red Carpeta priznala da se jednom prilikom seksala usred dana na Trgu Bana Jelačića - i to točno ispod konja.

Na upit zbunjene novinarke je li o tome samo maštala, ili je to zaista i doživjela, Maja je još jednom potvrdila svoju priču, a saznali smo i neke detalje.

Sve se, naime, odigralo jako brzo jer je njen partner bio "brz", a praktičnosti čina je pridonijelo to što je ona bila oskudno odjevena.

Kako je došlo do seksa u podne na glavnom zagrebačkom trgu, Maja je objasnila samo jednom riječju - dečku se, kako je kazala, "prijebalo"...

Osim prepričavanja ove neobične zgode, Maja je spremno progovorila o svojim seksualnim sklonostima priznavši kako rado koristi i kućnu kameru, no kako se nada da će škakljive snimke ipak ostati skrivene negdje u njenom domu, osobito stoga jer na njima ima i - nekih poznatih osoba.

Iako smo već u prvom intervjuu čuli i previše od ove mlade ambiciozne zečice, nema sumnje da ćemo iz njenih usta čuti još puno zanimljivog štiva, a nastavak slijedi već u slijedećem Red Carpetu koji je organizirao audiciju za Majinog novog dečka.