Ljubuška ljepotica: Instagram je za nju premali

ana gavran
...a čim je progovorila znali smo odakle dolaze ti rasni geni. Kamen, krš i maslina.

Ana ima 20 godina, dolazi iz mjesta Proboj u blizini Ljubuškog, studira modni dizajn u Mostaru, što joj je velika ljubav i ono čime se želi baviti "kad poraste". U međuvremenu je putem zagrebačke agencije Midikenn ušla u svijet modelinga, a iza sebe i jednu titulu - Hrvatskog top modela, piše portal Stylezagreb.com.

Ana je doista rođena za modnu pistu, svojim gracioznom hodom poput gazele, čistim tenom, sjajnom kosom i zdravim djevojačkim osmijehom koji otkriva veseli duh ove simpatične cure. Dolazi iz familije u kojoj su svi visoki i jedinu nelagodu s njezinom visinom doživljavaju dečki jer su često niži od nje, posebno jer se Ana ne izvlači iz visokih potpetica:

"Za mene kažu da sam se rodila na štiklama."

Voli kreirati svoju odjeću, no ovaj put kad smo je sreli imala je na sebi odjeću iz omiljenog joj street style dućana - upravo je radi posla stigla u Zagreb i naravno "opustošila" Zaru. Ana obožava ljetne haljinice, šorceve i minisuknje, nosit će ih i ovo ljeto, naravno uz visoke potpetice.

A kako se jedna rasna Hercegovka njeguje, jesu li samo geni zaslužni za njezin ten i lijepu kosu ili pomognu i proizvodi? Ima li koji preparat za preporučiti?

"Najbitnija mi je dobra podloga na licu, zato koristim puder La Roche, a dosta dekorativne kozmetike imam od Mac-a. U mojoj torbici se uvijek nađe sjaj za usne, krema za ruke i parfem - omiljeni mi je Chanel Mademoiselle od kojeg se ne odvajam.

Kosa mi je tanka i dosta se masti. Zato koristim odgovarajuće šampone i maske. Trenutno koristim preparate firme Montibello - šampon s dodatkom keratina i masku za obnavljanje oštećene kose. I preporučila bih svima. Kosa nakon takvog tretmana bude svilenkasta i puna sjaja."