FOTO  Ljubušanka među najatraktivnijim hostesama Zagreb auto showa

hostesa
...rostora izbor suzili na 15 najatraktivnijih djevojaka kojima su njihovi čitatelji mogli dati svoj glas na njihovom portalu u utorak do 15 sati.

Činjenica kako je od subote u 3:30 do utorka u 15 sati svoj glas jednoj od ljepotica dalo čak 13.867(!) glasača govori o tome kako je zapravo šteta što su organizatori povratničkog sajma, 2016. i ove godine odlučili iz službenog programa izostaviti tradicionalni izbor Miss Auto Showa i koliko ljudi još uvijek cijeni izbore ljepote, posebice one u kojima mogu sudjelovati.

Zato su u Jutarnjem listu ove godine izradili online anketu s izborom 15 najatraktivnijih prema žiriju fotografa i novinara Auto kluba, a glasovi čitatelja vrlo su brzo četiri djevojke odvojili od ostalih, koje su do samog kraja vrlo tijesno jurišale do titulu najljepše na Salonu automobila u Zagrebu.

Na koncu, s ukupno 11 posto glasova titulom najljepše hostese ovogodišnjeg izdanja Zagreb Auto Showa okitila se 23-godišnja studentica kineziologije Lucija Kosaber iz Zagreba s izložbenog prostora ROX-a s tek pola posto boljim plasmanom od Bračanke Mery Benčić s izložbenog prostora Hyundaija koja je osvojila 10,5 posto glasova.

Na trećem se mjestu našla atraktivna hostesa s izložbenog prostora Citroena, Ljubušanka Ana Gavran s 10,4 posto glasova što je tek 0,6 posto manje od pobjednice Lucije Kosaber.

Lara Vukušić s izložbenog prostora Audija osvojila je 10,2 posto glasova što je također unutar jedan posto do pozicije pobjednice.

Na koncu, iz Jutarnjeg su uputili zahvale svima koji su glasali u anketi te čestitali pobjednici Luciji Kosaber na pobjedi i tituli najatraktivnije hostese ovogodišnje automobilske fešte u Zagrebu

... A što se tiče pobjednice, tko zna, možda je uspijemo nagovoriti za fotografiranje za editorial ili novogodišnji kalendar u tiskanom izdanju, a uz koji automobil, to bismo ponovo mogli napraviti anketu za čitatelje..., piše Jutarnji.