Ljubavni horoskop za prosinac 2013.

ljubav
Slijedi vrlo povoljno vrijeme za sve znakove Zodijaka, a posebno za vodene znakove (Riba, Rak, Škorpion) i zemljane znakove (Bik, Djevica, Jarac). Druga polovica prosinca označit će početak teškog, nemirnog i rizičnog osmomjesečnog razdoblja. Razdoblje blagdana moglo bi donijeti neočekivane događaje i sukobe. Preporučuje se puno strpljenja.


Ovan

U prosincu ne možete očekivati sklad i dogovor. Međutim, isto tako biti će i u narednih par mjeseci koji slijede. Ali zato dolazi prava strast, osvajanje, jake emocije, izazovi i akcije. S druge strane, čekaju vas i određena odstupanja, argumenti, agresija, prekidi. U slučaju da ste jako povezani sa svojom boljom polovicom, sada možete očekivati dosta rasprava oko nekih zajedničkih ciljeva, mogućnosti i planiranja budućnosti. Kako god okrenete, svaki ljubavni odnos sada će dobiti više pozornosti i zahtijevati veću potrošnju energiju nego prije. Sve će to biti uzrokovano činjenicom da će Mars dovršiti ciklus retrogradnog kretanja u znaku Ovna i kući parova te tamo ostati do srpnja 2014. Problemi će postati složeniji krajem prosinca, zato se naoružajte strpljenjem. Na poslovnom planu dolazi uspjeh koji se tiče umjetničkih poslova.

Bik

Na vaša leđa biti će stavljen ogromni teret početkom prosinca što će itekako utjecati na vaše poslovno ozračje. Merkur će biti zaslužan za neke važnije odluke u vašem životu, ali i životne lekcije za koje morate preuzeti odgovornost. Također, Merkur će donijeti pravi utjecaj na vašeg partnera, a s time dolazi ravnoteža i smirenost. Nakon kompliciranog razdoblja pokušati ćete smiriti stvari, ali ne zadugo. Mars donosi veliko neprijateljsko područje te nagovješta veću odgovornost, ograničenja i krizu. Moguće su ljubavne afere na radnom mjestu. S druge strane, Venera donosi širenje duhovno-kulturnog horizonta. Karijera i privatni život će se preklapati na nekim područjima.

Blizanci

Za Blizance će prosinac biti itekako zanimljiv mjesec, pun uzbuđenja. To će omogućiti da postaviti stvari na solidnu bazu i posložite temelje za zajedničku inicijativu. Sunce u znaku Blizanaca priklanja pažnju društvenih interakcijama, pogotovo do Badnjaka. Dolaze neke novosti, vijesti ili promjene koje bi trebale riješiti ili razjasniti neke odnose. Komunikacija je uvijek najbolji instrument za postizanje željene harmonije s drugima. S druge strane, Saturn će pridonijeti jačanju stabilnosti koje su vezane uz financije i odgovornost. Suradnja i interakcija s klijentima biti će itekako izražena u prosincu 2013.

Rak

Venera donosi sentimentalne odnose koji će biti vrlo neobični. Biti ćete žedni ljubavi, a u skladu s time aktivirat će se romantične tendencije koje će donijeti želju da se družite, da volite i uživate. Jupiter može donijeti novu ljubav u vaš život u bilo kojem trenutku tokom prosinca. Ako nova ljubav ne dolazi u obzir (mada nemojte nikada do kraja isključiti tu opciju), vjerojatno vas čeka razdoblje u kojem će parovi biti u središtu svega, društveni život će postati intenzivniji, a puno ljudi će igrati važnu ulogu u vašem životu te će o njima ovisiti neki vaši planovi. Unatoč svemu tome, biti ćete daleko od toga da budete sigurni u ono što želite. Ali kraj godine mogao bi donijeti novi obrat. Merkur će potaknuti nove poslovne ideje, interese i komunikaciju.

Lav

Neugodnosti na domaćem planu će biti riješene, ali ako i postoje stvari koje treba dovesti u red - napravite to postupno, smireno i strpljivo. Prosinac donosi postignuće i sentimentalno ispunjenje. Saturn i Jupiter donose povoljno vrijeme za vezu i dom. To će biti pokazatelj napretka, posebno kod bračnih parova ili stalnih i dugih veza. Dolaze i dobre vijesti za one Lavove koji su u potrazi za ljubavi. Kratke avanture mogle bi se sada pretvoriti u pravi, strastveni odnos. A ljubavne priče koje će početi u prosincu imaju veliku šansu da dugo potraju. Sunce i Merkur na poslovnom planu će potaknuti duh kreativnosti.

Djevica

Dolaze posebne faze u vašem životu. Djevica vlada kućom parova te donosi puno romantičnih situacija koje će se miješati sa ljubavlju i emocijama. Sa Venerom u kući ljubavi, erotski nagon će postati više istaknuti, potrebe će se pojačati, a vi ćete samo tako privući pažnju drugih. Imat ćete prilike da na sentimentalan način privučete druge. Planetarna konfiguracija u prosincu 2013. potaknuti će pojavu ljubavi i dovesti do obogaćenja seksualnog života ili barem poboljšanja. Međutim, posljednji tjedan prosinca može donijeti i neke neočekivane i neželjene događaje. Mars donosi poboljšanje financijske situacije u životima mnogih.

Vaga

Mars ulazi u znak Vage i tamo ostaje narednih pet-šest tjedana. Donosi senzualnost i ljubav, a Vaga će biti pravi vladar u kući odnosa. Početkom prosinca počinje strastvenost, jačanje želja i osjećaja, a život će postati intenzivniji, s više uzbuđenja. Sve bi bilo super kada bi Mars bio podržan od strane drugih planeta. Međutim, on je u opoziciji s eksplozivnim i nepredvidljivim Uranom koji će utjecati na puno stvari i nedostataka u vezi istih. Dakle, budite svjesni toga da su šanse da doživite pravu ljubavnu priču u sljedećim mjesecima jako male. Na poslovnom planu dolazi aktivno razdoblje, puno inicijative i promjena koje bi mogle čak dovesti do određenih sukoba.

Škorpion

Prosinac vam donosi pravi tango: jedan korak naprijed, dva natrag. U prvom dijelu mjeseca neće biti previše problema. Međutim, male uznemirujuće aktivnosti donijet će aktivnosti koje nećete ni primijetiti, a biti će vrlo važne. Ali ako ne riješite na vrijeme one će u vama stvorite frustracije i neprijateljstva koja će postati sve više i više vidljiva u drugoj polovici prosinca. Komunikacija je ključ svega. Otvorena i konstruktivna komunikacija bez optužbi i uvreda. Dolaze na red i značajni datumi i susreti na sentimentalnoj razini, a moguće je da ćete upoznati nekog tko će imati jako važnu ulogu u vašoj budućnosti. Kraj prosinca donosi uspjeh na studiju ili drugim poslovnim stvarima.

Strijelac

Mnogi Strijelci biti će suočeni s razočaranjima i izdajom te će se morati nositi sa određenim ograničenjima i preprekama te drugim komplikacijama vezanima uz partnera. Čak i ako nećete biti među njima, moguće su velike sentimentalne ponude i premišljanja. Ukoliko tražite ljubav, moguće je da ćete je naći, a ako ste u stabilnoj vezi pokušajte sve prepreke prebroditi uz sklad i razgovor. Međutim, razdoblje Božića biti će itekako turbulentno. Poslovno - uživajte u svom uspjehu i ne bojte se izreći što želite.

Jarac

Prolazit ćete kroz posebno razdoblje. Venera, planet ljubavi, zadržat će se u vašem znaku duže nego obično. U prosincu će vaš sentimentalan život postati romantičan, veseliji i ugodniji. Ljubav će biti svugdje u zraku, a veze će se razviti tamo gdje najmanje očekujete: od slatkih pogleda, izjava i mišljenja. Moguća je mala nestabilnost oko nekih odnosa, a sada je na vama da jasno i glasno izrazite svoje želje i planove koje imate. Pokažite svoje ambicije na poslovnom planu.

Vodenjak

Venera će u svojoj dvanaestoj kući donijeti tužan sentimentalan dio života: izdaju i usamljenost. Neki Vodenjaci završit će priču s tajnom ljubavi, najvjerojatnije onom nezakonitom ili zabranjenom. Prva dva tjedna u prosincu donijeti će priliku za druženje i prijateljstva. Iskoristite ovaj interval i uživajte maksimalno u takvim zadovoljstvima te ojačajte odnose. Iskoristite stečeno znanje za nove poslove i organizaciju.

Ribe

Merkurov tranzit u znaku Škorpiona donijet će puno frustracija, a Ribama to donosi komplikacije u vezi. Iako će atmosfera biti opuštena, neće više biti previše optimizma. Neke veze će zračiti stabilnošću, povjerenjem i pouzdanošću, a donosit će se i neke sentimentalne odluke s dugoročnim učincima. S druge strane, afere koje ćete sada započeti imaju tendenciju da potraju. Moguća su postignuća oko duhovnih i kulturnih preokupacija te putovanja. Sunce će pojačati vaš autoritet i ugled te donijeti pohvale i nagradne na poslovnom planu.

www.eastrolog.com