Ljubavne greške koje vrijedi učiniti!

posavski obzor, muškarac žena, djevojka, otmica, varanje, brak, ljubav, poezija, ljubav, ljubav, greške, muškarac, zaljubljivanje, faze, bivša, učenje, parovi, ljubav, ljubavnica, žena ili ljubavnica, iskustvo, seksualno iskustvo

Tako se super romantična gesta može pretvoriti u nešto što bismo najradije izbrisali iz pamćenja, a luda nekadašnja zaljubljenost u tipa koji očito nije za nas danas može biti razlog lupanja glavnom o zid. Ipak, greške su nešto što nam otvara oči i pokazuju nam što želimo, i još važnije-što ne želimo u vezi.

Budala u ljubavi

Sve smo imale onog jednog dečka zbog kojeg smo radile takve gluposti da još uvijek ne možemo vjerovati da nismo bile na drogama u to vrijeme. Gluposti nećemo nabrajati jer svaka djevojka koja ih je radila ima svoju sramotnu kolekciju priča, a bolje je ne otvarati Pandorinu kutiju. Iako se od same pomisli na stvari koje smo radile želimo zatvoriti u sobu i nikada više iz nje ne izlaziti, imaj na umu ovo : nitko te ne smije kriviti za stvari koje radiš iz ljubavi, jer ih radiš upravo iz ljubavi, a ona je najveći neprijatelj zdravog razuma. Naravno dobro je imati granice i podršku racionalnih prijatelja sa strane koji će te tu i tamo ošamariti kada se ponašaš kao potpuno neuračunljiva osoba.

Veza s bad boyem

Znamo da ne valja, znamo da će nas povrijediti, čak smo i svjesne da ne vodi apsolutno ničemu; ima nešto u tim zločestim dečkima što nas tjera da poludimo i zaboravimo zdrav razum. No, to i nije tako loše, jer veza sa takvim tipom je uzbudljiva i zabavna, a nakon što završi, sigurno ćemo više cijeniti one dobre dečke koji nas neće povrijediti.

"Volim te", puno prerano

Svakom se dogodilo, u ljubavnom zanosu se gubimo u njegovim očima i izgovaramo te dvije riječi koje imaju veliku težinu. Osim što će se većina muškaraca izbezumiti kada ih čuje, ponekad se zna dogoditi da ih kasnije, kada shvatimo što smo učinile, želimo povući. Što je rečeno, rečeno je, a u životu ne postoji opcija "undo". Uostalom, ako si stvarno u tom trenutku mislila da to osjećaš, nema razloga da žališ što si to i izgovorila.

Vraćanje u staru vezu

Znaš kako je bilo zadnji put, znaš da se on neće promijeniti, ali jednostavno si ne možeš pomoći a da ne probaš još jednom? Klasična priča, koja ponekad završava sretno, ali u većini slučajeva znači ponovni prekid i kraj komunikacije. Ipak, ako misliš da tu ipak još nešto postoji, zašto ne probati, tko zna gdje će vas ponovni pokušaj odvesti.

Veza na daljinu (jer vam je žao prekinuti)

Ne govorimo o situaciji kada se on odselio, a ti znaš da se toliko volite da vam ni Mars ne bi bio daleko - govorimo o situaciji kada ste oboje svjesni što će selidba značiti u konačnici, ali iz straha, navike ili nečeg trećeg ipak forsirate vezu na daljinu. Ako je prekid nešto što će se sigurno dogoditi, ne znači da je potrebno da se dogodi odmah. Tko zna, možda je razdvojenost upravo nešto što vam treba da shvatite kako ste stvoreni jedno za drugo.

Puštanje "onog pravog"

Bili ste zajedno, veza je bila predivna, ali to jednostavno nije bilo vrijeme za vas, a sad, baš kada si shvatila da je on tvoja srodna duša, on je s nekim drugim? Ovo je scenarij gotovo svake romantične komedije, ali rijetko kada u stvarnosti završava kao u filmu. Postoje dvije opcije : boriti se za njega, ili pronaći nekog drugog. U svakom slučaju, ova nam greška omogućava da vidimo što tražimo u dečku, pa ako ovog pustimo, kada nađemo nekog tko ima te kvalitete, sigurno ćemo ga zadržati.

index.hr