Ljubav preko Fejsa: Nije bila kao sa slika pa prijavio pljačku da može otići od nje

Facebook, Facebook, skype, Facebook, otkaz, Facebook, ljubav, Facebook, aktivacija, Facebook, prijava, servisi, internet, Facebook, zatvor, Facebook, oči, zdravlje, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, Facebook, profil, Facebook, odjava, Facebook, korisnici, Facebook, Facebook, oko, oči, oftamologija, Facebook, Facebook, prijateljstvo, šok, ljubomora, Facebook, test, Facebook, ovisnost, Facebook, presuda, lažni profil, Facebook, dosada, Facebook, špijuniranje, Facebook, zbližavanje, nalazak, silovanje, Facebook, Facebook, objava, ljudi, Facebook, pristojnost, Facebook, profili, blokada, Facebook, vjenčanje, Facebook, profil, Facebook, mitovi, istina, seks, Facebook, laganje, Facebook, ubojstvo, Facebook, virus, oprez, Facebook, povijest, spriječavanje, Facebook, istraživanje, korisnici, status, društvene mreže, Facebook socijalna mreža, prevara, aplikacija, mobilna aplikacija, Facebook socijalna mreža, lažni profil, način, Facebook socijalna mreža, trikovi, dečki, profili, Facebook, objave
...vezu preko Facebooka učiniti stvarnom. Štoviše, osebujni Mustafa stigao je s namjerom da zaprosi djevojku koju je mjesec dana ranije upoznao preko društvene mreže Facebook.

Umjesto matičara, on je susreo suca i odvjetnika jer je lažno prijavio da je napadnut, pretučen i opljačkan. - Rekao je da su ga napali, oteli mu osobne dokumente i 180 eura. Inspektori su krenuli u potragu za eventualnim napadačem, ali je utvrđeno da je 51-godišnjak sve slagao. Kada je uhvaćen u laži, branio se da je dobio sunčanicu i da se ničega ne sjeća, rekao je izvor iz istrage, prenosi Večernji list.

A u cijeloj priči istina je da se Mustafa intenzivno dopisivao sa svojom "boljom polovicom" iz Budve i odlučio je pronaći i uzeti za zakonitu suprugu.

Ipak, kada ju je upoznao, odmah je shvatio da to nije osoba kao s fotografija na popularnoj mreži. Zatim je došao na ideju da prijavi pljačku i napad. Shvatio je da to nije žena s kojom želi provesti život, ali se nekako trebalo vratiti u BiH. Izvor crnogorskih "Vijesti" rekao je da je Mustafa ostao bez novca i da je mislio da će na taj način vratiti potrošeni novac i otići kući.