Ljetna ljubavna avantura jedne dame

žene, doba, varanje, popis, seks, prekidanje, hrvatice, ljubavnice, razlozi, hodža, prevara, tinejdžerice, seks, roditelji, seks, prevare, avantura, seks, seks, trudnoća, muškarci, žene, partneri, seks, muškarac, noć, ljubav, pravila, dijeta, seks, savjeti, frajeri, varanje, video, kum, ispovijest, žena, varanje, seks, tehnike, puna kuća, seks, pijanstvo, pozornost, seks, pitanja, odgovori, stvari, krevet, pravila, seks, avantura, muškarci, seks, pogreške, muškarci, žene, seks, prevare, seks, glavobolja, stop, izvlačenje, žene, seks, zapovijedi, seks, žene, seks za jednu noć, preljubnik, anketa, istraživanje, seks, mitovi, istina, zavođenje, koraci, muškarci, žene, žene, seks, zapovijedi, žene, seks, partneri, prekid, fotografija, brisanje, žene, muškarci, zavođenje, žene, varanje, seks, zašto, muškarac žena, seks, pomirenje, čari, krevet, seks, problem, cure, dečko, spavanje, seks, žena, cura, prevara, varanje, pravila, seks, dužina, trikovi, orgazam, gluma, seks prakticira
- Ti nikad nemaš vremena za mene. - prigovorila je L., zgodna četrdesetdvogodišnja crnka, vizažistica, svom preuposlenom suprugu, šezdesetogodišnjaku, poznatom arhitekti. - Uvijek svuda moram sama, na što liči naš brak?

- U čemu je problem? - začudio se, odmakavši na tren pogled od monitora - pa ja ti vjerujem ljubavi, pođi na more sama ili s prijateljicom, zabavite se a ja ću vam se pridružiti kad stignem, kad obavim one sastanke u petak.

- Kako ne shvaćaš da ja neću bez tebe i da mi je dugo čekati? Uvijek nešto čekam ili čekam tebe, ne mogu više, shvati...stalno posao, posao, posao...

- Draga mi živimo od mog posla, ne od tvojih kistova. Da od njih moramo živjeti ne bi sad imala apartman na moru u koji možeš otići kad god ti se prohtije.

L. je tiho zarežala i odjurila u kuhinju te se stala spremati za more, na koje po tko zna koji put putuje - sama.

Razmišljala je o svom braku, suprugovim obavezama, odricanjima i propustima. Imao je već jedan brak iza sebe, odrasle kćeri i njoj je ispunjavao gotovo sve želje, barem one financijske prirode. Imala je uz njega sve što je željela, osim... više zajednički provedenog vremena i više seksa. Pala je na njegov šarm, pamet, ambicije, humor no kako su godine odmicale, sve češće je osjećala dobnu razliku od skoro dvadeset godina. Govorio je prečesto o svom poslu, njen posao vizažistice pomalo je i podcjenjivao, radio je dvanaest sati dnevno i to šest dana u tjednu a ponekad i nedjeljom.

Na sve je zabave odlazila sama ili s prijateljicama, koje su joj zavidjele na luksuznom životu no ona se uz njega i nametnuti joj stil života osjećala prepoletna i premlada te beskrajno prazna, usamljena.

Obrisala je suze pred polazak a on joj je utisnuo meki poljubac u čelo.
- Budi dobra. - obratio joj se kao svojoj kćerki - brzo se vidimo.

Baš tako se i osjećala, poput njegove treće kćeri.

Stala je u supermarketu po nekoliko namirnica, "na moru su prilično skupe", pomisli a uz supruga je naučila štedjeti i racionalno raspolagati novcem. Još je duhom bila u kući, preispitujući se gdje točno griješi u svojoj komunikaciji s njim. Iz misli ju prenu duboki glas:

- Mogu li Vas uslužiti?

Pogledala je preko ramena i na tren oborila pogled. U sivoj majici, crnim hlačama i s Trilbyjem na glavi koji je pokrivao tamnu kosu, tik do nje stajao je...visoki, najzgodniji muškarac kojeg je ikad vidjela a radila je s puno njih, modelima i ljepota joj nije bila novost.

- Naravno, no prije bih trebala nešto voća... - promrmljala je, pokušavajući prikriti osmijeh.
Tip je nestao, u nepoznatom pravcu, kao fatamorgana a ona je tupo gledala ispred sebe, u prodavača, koji je čekao njenu narudžbu za vitrinom. Osjećala se blijedom i bila je blijeda, kao ošinuta gromom, kao da je upala u vremenski procjep. Nakon par trenutaka, zatresla se košarica, crnokosi je ispustio grožđe u nju a u rukama je nosio oveću lubenicu.
Pomislila je, sad će pasti prijedlog za kavu no nasmijao se i posegnuo za lisnicom.

- Grožđe plaćam ja, u žurbi sam nažalost, izvolite vizitku, nadam se da se koji put čujemo, ako ne zbog posla, onda barem radi zajedničkog shoppinga.

B. je nazvao, u petak navečer ipak neće moći prema moru, stigao je mail iz Munchena, pomiče sastanke jer već sutra mora biti gore, radi ugovora. Ispričao se po tko zna koji put, poželio lijepo, toplo vrijeme i još bolji odmor u zajedničkom apartmanu. Naslonila je glavu na volan i nakon nekoliko psovki u sebi, odlučila popiti kavu par blokova dalje, u NJEGOVOM susjedstvu.

Nije otišla na more, iste večeri uživala je u rashlađenoj, sočnoj lubenici i ugodnom društvu petnaest godina mlađeg muškarca.

Oko dva iza ponoći poslala je sms suprugu:
"Javi se, hitno je."

Pospanog glasa, vjerojatno misleći da sanja, promrmljao je u slušalicu:
- Lijepo se provedi, ljubavi.

Idućeg jutra naslagala je nekoliko M. -ovih košulja na krevet. Nasmijao se kad je brzo složila nekoliko atraktivnih stylinga, nije pitao ništa, zagrljaj oko struka i nečujni poljubac u vrat, odgovorili su na sva njena pitanja, onako kako je i priželjkivala.
L. je svoju ljubav prema vremešnom suprugu gotovo preko noći zamijenila ljubavlju prema skoro upola mlađem muškarcu, fotografu freelanceru, modelu, koji je poput nje, živio „na rubu", bez stalnih i sigurnih prihoda. Život je odjednom izgledao i zvučao bolje, punio se klubovima i partyjima, foto - shootinzima koje je kao vizažistica voljela ali i fantastičnim sexom, po čitav dan.

M. je, s obzirom na prirodu svog posla imao puno vremena za nju, osjećala se cool i s vremena na vrijeme poslala bi suprugu sms:

„Dobro sam, nedostaješ."

Prvo je bilo točno, drugo je bila laž.

Ona i M. bili su "u sedmom nebu" sve do trenutka kad je zabunom suprugu poslala sms:

„Doviđenja u krevetu, tetovirani."

Nakon istog, nije više odgovarao na njene pozive, e- mailove, otpisao je samo jednom, da je na putu. Bilo joj je pomalo svejedno, ona i M. uživali su u „svom svijetu".

Nad grad se nadvila noć, žene njene dobi odavno su spavale no za nju je tek počinjala, u jednom od zvučnih gradskih lokala, na privatnom partyju. Sredila se što je najbolje mogla jer ju je M. vodio među svoje prijatelje, slobodne umjetnike, freelancere. Nije baš najbolje razumjela „Ovdje svatko lovi svakog." no pridružila se zabavnoj grupici.

- Nešto se zbiva između Glorie i M. - načula je u prolazu prema toaletu. M. je isto čuo te pijano i bešćutno dobacio:

- Pa kad su stare tete tako ograničene.

Sledila se. Stare tete?

Uvrijeđeno se pokupila s partyja, spakirala kofer i javila se prijateljici. Idućih dana nije mogla isplakati suze jer na pragu četrdesetih sjedila je sama, bez muža i bez ljubavnika. Suprug je sreću potražio s drugom a M. nastavio s radnjama uobičajenima za muškarce njegove dobi, svake večeri s drugom u krevetu.

Pouka? Bila je jasna, sama je skrivila svoju nevolju, vrijeme sa suprugom trebala je iskoristiti konstruktivnije i pomiriti se s činjenicom da luksuzan život ima svoju cijenu a ona ju je prihvatila udajom za uspješnog businessmana. Ne može se u životu imati sve, luksuz, vrijeme, užici i ljepota ili ona samo nije imala sreće?! Život sa M. nikad ne bi našao smisao, pomisli, party junkie, freestyler, nije bio za nju.

Zbog "kula u pijesku" rasula je siguran život.

"Što sad?", pomislila je, "je li žena na pragu četrdesetih još uvijek dovoljno mlada, da započne novi život i kako?!"

Autor: PortalOko.hr