Lista stvari koje žene rade, a muškarce izbacuju iz takta

1. Nepotrebno pričanje

Poznato je da žene pričaju više od muškaraca, no nekada stvarno pretjeramo. Muškarci nas često požele "isključiti" kada analiziramo neka pitanja koja su za njih veoma jednostavna. Također ih jako iživcira kada određenu temu načmemo za vrijeme utakmice njegovog najdražeg kluba na telki. Ogovaranje prijateljica i poznanica nije im nije baš simpatično. Tračeve što je koja odjenula za izlazak ili kakav je ljubavni život vaših poznanica sačuvajte za frendice. Ako muškarce ne želite potpuno izluditi nemojte im davati savjete tijekom vožnje.

2. Nepotrebno histeriziranje zbog izgleda

'Jao u ovome izgledam kao trudna slonca, moram na dijetu.','Kako su mi mršave noge u ovome'- samo su neke od izjava koje muškarci mrze čuti. Konstantno spominjanje dodatnih grama ga može strašno iziritirati. Za mir u vezi govoriti će vam da izgledate dobro, no nekada će mu i to dosaditi.

3. Ljubomora

Muškarci vole kad su žene ljubomorne, no u granicama normale. Kada pokažete da se ljubomorni oni se osjećaju još većim frajerima, no ako počnete biti ljubomorni na sav ženski rod oko njega, onda imate problema i on to vidi. Automatski mu postajete manje simpatični i počinje vas doživljavati kao vrlo nesigurnu ženu.

4. O čemu razmišljaš?

Kada ovo pitate partnera dok ležite zagrljeni ne očekivajte neki romantični odgovor. Koji god odgovor vam da na ovo pitanje sigurno nećete biti zadovoljni. Vjerovatno će vam lupit prvu glupost koja mu padne na pamet.

5. Opsjednutost kupovinom

Kada vas vidi kako se vraćate s punim vrećicama iz shoopinga i osmjehom na licu vjerovatno će biti očaran. No kada se to počne događati izuzetno često, pomislit će kako u životu nemate pametnijeg posla od shoopinga. No ako njega povedete u shooping to je tek katastrofa. Muškarci nemaju strpljenja hodati od trgovine do trgovine satima i probavati sve moguće modele.

6. Planiranje

Žene su poprilično organiziranije od muškaraca i to se svakodnevno odražava u odnosu, međutim nekad pretjeramo. Planiranje izlaska u kino pet dana prije ili odlaska u diskoteku je zaista nepotrebno. Pitanja kad idemo, tko još ide, u koliko točno krećemo jačem spolu nisu draga i pokušavajte ih izbjegavati.

(S.Mlikota) dnevnik.ba