Lista domaćih i stranih zvijezda kojima je karijera nakon "kućnog videa" krenula uzlaznom putanjom

paris hilton, kućni video, video, seks navike
...vrijeme i iskustvo su pokazali kako snimka seksa koja "slučajno" procuri u javnost - ne mora nužno biti zlo.
Mada sve zvijezde s ove liste negiraju da su se proslavile zahvaljući snimci seksa, a ne priznaju joj niti mogućnost da ih je barem malo pogurala u izgradnji karijere - činjenica jest da se nakon jedne takve namjerne ili slučajne nesreće - dogodi upravo to.

Pripremili smo vam listu najuspješnijih, najpoznatijih i najpopularnijih "malih kućnih uradaka" koji su svoje akterice nakon toga vinuli među najsjajnije zvijezde.

5. Pamela Anderson i Tommy Lee

Snimka seksa snimljena je za vrijeme njihovog medenog mjeseca 1995. godine i ostala je zapamćena kao jedan od prvih i iznimno popularnih viralnih videa. Bivša Playboyeva zečica, nakon što je video procurio u javnost, tužila je kuću koja ga je distriburila i u konačnici s njima sklopila nagodbu koja je ostala skrivena od očiju javnosti. Video je danas dostupan samo pretplatnicima određenih web stranica.

4. Paris Hilton i Rick Salomon

Vrckavi kućni video postao je jedna od najpopularnijij snimki seksa među poznatim zvijezdama. Par se snimio 2004. godine, a starleta koja je do tada bila poznata tek rjetkima - nakon što je video procurio u javnost postala je iznimno tražena i okušala se u brojnim filmskim, glazbenim, dizajnerskim te inim ulogama.

3. Kim Kardashian i Ray J

39-minuti video ppopularnoj reality zvijezde donio je iznimnu slavu i otvorio vrata karijeri koju ima danas. Snimljena 2007. godine snimka seksa odmah nakon što je iscurila u javnost osigurala joj je 3 milijuna funti zarade od medija koji je snimku objavio na webu.

2. Tina Katanić i trojica mladića

Video seksa manekenke Tine Katanić nedavno je pušten u javnost i od tada kruži domaćim internetskim sferama. Iako je zgrozio mnoge koji su čin trojice muškaraca osudili iz svih mogućih aspekata, Tina je u svemu tome pronašla snagu i posvetila se poslu, nakon čega je dobila niz novih angažmana i podršku publike. Koliko joj je ova snimka pomogla ili odmogla, tek ćemo vidjeti, ali sudeći po svemu što se do sada dogodilo - manekenkina karijera je u uzlaznoj putanji.

1. Severina Vučković i Milan Lučić

Apsolutno najpoznatija (i mnogima najomiljenija) snimka seksa među Hrvatima. 2004. godine svi su znali da postoji, a velika većina nije mogla odoljeti da snimku i ne pogleda. Nakon oporavka, Severinina karijera vinula se u nebo i vrlo brzo nakon toga postala je Kraljica estrade.

Izvor: jutarnji.hr