Lijepu Mostarku Ornelu Višticu progoni nepoznati manijak

Ornela Vištica, Mostar, Ornela Vištica, Ornela Vištica, Ornela Vištica, udvarači, Ornela Vištica, Ornela Vištica, ljepota, Ornela Vištica, manijak, tv serija, Ornela Vištica, Baklje Ivanjske, Ornela Vištica, priča, glumica, Mostar, Ornela Vištica, Facebook, Ornela Vštica, Mostar, Ornela Vištica, Mostar, avenija, Ornela Vštica, glumica, Ornela Vištica, ljubav, pjesma, Ornela Vštica, pismo, odgovor, Ornela Vštica, ljepotica, Ornela Vištica, glumica, Ornela Vštica, hercegovka, Ornela Vištica, Josipa Milas , Ornela Vštica, mostarka, Ornela Vštica, Ornela Vištica
Upozorili su me odmah da se s tim ne šalim nego da pozovem policiju'', kaže Ornela Vištica koja je odlučila manijaku koji ju slijedi stati na kraj.

Glumicu nepoznati muškarac uhodi već danima, a odlučila ga je prijaviti nakon što ga je ovog vikenda vidjela na stepenicama ispod svog balkona u Zagrebu.

''To je pravo opterećenje kad netko stalno hoda iza tebe, vi stanete, on stane. Ja idem iznijeti smeće kod kontejnera, on dođe do kontejnera, a nekoliko puta mi se i direktno obraćao na razini muško-ženskih odnosa.'', prepričala je Ornela novinarima Jutarnjeg lista.

Nažalost, manijak je pobjegao prije no što je policija stigla do Ornelinog stana, no potresena Ornela se nada da će muškarac odustati kad sazna da je prijavljen policiji.

Stalkeri su česta pojava u Hollywoodu, a slavnim zvijezdama znaju i provaljivati u nekretnine - prošlog tjedna na udaru je bila Sandra Bullock.

''Ne preostaje nam ništa drugo nego svagdje hodati sa sprejem u torbi'', dramatično je zaključila prestrašena glumica.