Lijepa Mostarka Ornela Vištica prešla na konkurentsku TV

Ornela Vištica, Mostar, Ornela Vištica, Bojan Bogdanović, ljubav, Ornela Vištica, Bojan Bogdanović, Ornela Vištica, rtl, nova tv, Milan Bandić, Ornela Vištica, film, Ornela Vištica, Ornela Vištica, Ornela Vištica, demant, Ornela Vištica, prekid, veza, Ornela Vištica, Međugorje, Ornela Vištica, Mostar, ljepotica, Ornela Vištica
Mostarka se proslavila kao gatara Karmen Ivanov u dvije sezone "Larina izbora", serije koju su prikazivali na Novoj TV. Iako je nekoliko mjeseci pregovarala s istom kućom o novom projektu, Ornela Vištica (24), doznajemo, nije bila zadovoljna ponuđenim uvjetima, pa je definitivno odlučila prekinuti suradnju.

Na njezino mjesto došla je Mirna Medaković (28), koja je već snimila pilot epizodu nove serije, a Ornela je prešla na RTL televiziju. Tako se Mostarka našla na crnoj listi bivšeg poslodavca, a isti scenarij prošle je godine zadesio i Filipa Juričića (32). Dinko iz "Larina izbora" prihvatio je ulogu u RTL-ovim "Tajnama", zbog čega ga, doznali smo, Nova TV više neće zvati u svoje projekte. Orneli je popularnost narasla nakon što je lani sudjelovala u showu "Ples sa zvijezdama". Ušla je u finale natjecanja, piše 24sata.hr.