Lijepa Mostarka Ornela Vištica: Moja prva uloga za BBC najsretniji je trenutak u dosadašnjoj karijeri

Ornela Vištica, Mostar, Ornela Vištica, Ornela Vištica, Ornela Vištica, udvarači, Ornela Vištica, Ornela Vištica, ljepota, Ornela Vištica, manijak, tv serija, Ornela Vištica, Baklje Ivanjske, Ornela Vištica, priča, glumica, Mostar, Ornela Vištica, Facebook, Ornela Vštica, Mostar, Ornela Vištica, Mostar, avenija, Ornela Vštica, glumica, Ornela Vištica, ljubav, pjesma, Ornela Vštica, pismo, odgovor, Ornela Vštica, ljepotica, Ornela Vištica, glumica, Ornela Vštica, hercegovka, Ornela Vištica, Josipa Milas , Ornela Vštica, mostarka, Ornela Vštica, Ornela Vištica

Ornela Vištica dobila je svoju prvu, pravu međunarodnu priliku. Glumica zagrebačkog Satiričkog kazališta Kerempuh, publici najpoznatija zbog uloga u domaćim sapunicama, angažirana je u visokobudžetnoj britanskoj miniseriji "Love, Lies And Records" koja je snimana za BBC One, objavio je Jutarnji.hr.

O kakvom projektu je riječ, osim toga, naravno, što iza njega stoji najjača javna radiotelevizija u Europi, poznata po svom dramskom programu, možda najbolje govori činjenica da ova šestodijelna serija stiže iz pera BAFTA-om ovjenčane scenaristice Kay Mellor, a glavnu ulogu tumači Ashley Jensen ("Catastrophe", "Ugly Betty", "Extras"...).

Vištica je dobila sporednu ulogu Slovenke, čiji lik se pojavljuje u posljednjoj epizodi, a sveukupno je u Velikoj Britaniji provela sedam dana na snimanju tijekom svibnja. Kako je "Love, Lies And Records" upravo završila sa snimanjem, Vištici je napokon dozvoljeno da progovori o svom prvom međunarodnom glumačkom angažmanu.

- Ovo mi je bio možda jedan od dva najsretnija mjeseca u životu, što se tiče posla. Kada sam se vratila iz Leedsa, gdje se serija snimala, htjela sam se popeti na najveću planinu i podijeliti s cijelim svijetom koliko sam sretna, a morala sam šutjeti. I to mi je bilo tako teško, iako čovjek ponekad treba i odšutjeti. Ali ja ne znam ništa dugo držati u sebi, što je moj problem i inače. I u životu i u poslu. Volim dijeliti radosne vijesti, ali i tugu, jednostavno sam takva osoba - kazala je za Jutarnji list ova 27-godišnja Mostarka. Iako je od snimanja prošlo više od mjesec dana, još uvijek je pod dojmom svega što joj se dogodilo, a dogodilo joj se prilično rano, posebno ako gledate iskustva naših glumaca koji su zakoračili u strane produkcije kada su već dobrano zakoračili u 30-e.

- Čvrsto vjerujem da se - ako radimo dobre stvari u životu i ako smo dobri prema sebi i prema drugima - snovi ostvaraju. Ja se čak ne mogu nazvati ni ambicioznom osobom, nemam velike apetite, ali naravno, imam svoje želje i snove. No za tim snovima neću trčati, nisam taj tip, ja ću radije čekati i ako se dogodi, dogodilo se. Mnogo mi se puta do sada dokazalo, kada sam bila veći čovjek, meni su se vrata otvorila. U poslovnom ili privatnom smislu, bez da sam ih ja krenula ciljano otvarati, kazala je Vištica.