FOTO  Lijepa Mostarka Ana Bavrka zaštitno lice Festivala vjenčanja 'Moj dan iz snova'

Ana Bavrka, festival

...d.o.o. Mostar mjesto je druženja, razmjene informacija i dobre zabave. Festival će se održati 11.04.2018. godine u u kongresnoj dvorani Queen, hotela Mepas, u sklopu tržnog centra Mepas Mall Mostar. Festival počinje u 13:00 i nezaobilazno je mjesto za sve mladence koji su u pripremi vjenčanja, ali i za sve one koji se bave organizacijom dana iz snova.

Organizatori su za posjetitelje pripremili osebujan sadržaj, edukacije, radionice, popuste na određene proizvode, degustacije, predstavljanje izlagača , brojne nagrade, modnu reviju vjenčanica i svečanih haljina, te mnoštvo toga.

Zaštitno lice festivala je prekrasna Anu Bavrka. Izabrana je za Miss New World 2017. godine na izboru ljepote koji se održao u Antaliji u Turskoj. Model, licencirana fitness i zumba instruktorica, omiljeno lice malih ekrana, voditeljica Hayat televizije svom ljepotom i optimizmom krasit će ovogodišnji Festival vjenčanja ''Moj dan iz snova''.
Snimanje je održano na predivnoj lokaciji hotela Austria, kompeksa Hoteli Ilidža d.d. Fotografije koje su nastale na ovoj lokaciji naprosto oduzimaju dah. Fotograf Arnej Misirlić, Šećerlama Weddings, snimio je mnoštvo posebnih i magičnih fotografija od kojih je bilo jako teško odabrati onu najljepšu. No, pogledajte neke od fotografija i barem djelimično osjetite ugođaj sa snimanja.

Prekrasni kišobran ukrašen nedoljivim cvjetovima upotpunio je fotografije, a isti je dijelo Inova Decor / Cvjetna galerija / Dizajn cvijeća. Cjelokupni stajling upotpunila je i prekrasna vjenčanica koja je dio ponude Atelier Sposa Salon vjenčanica. Cipele u kojima je Ana ponosno šetala hotelom Austria dio su kolekcije Retro Shoes.
Stoga ne propustite ništa slučaju i posjetite festival gdje ćete moći pronaći sve najutjecajnije i najvažnije izlagače iz branše organizacije vjenčanja.
Sve novosti vezane za Festival vjenčanja ''Moj dan iz snova'' pratite na facebook stranici festivala: https://www.facebook.com/Festival-vjen%C4%8Danja-Moj-dan-iz-snova-136778470387277/