FOTO  Lijepa i uspješna Mostarka Tea Bošković: Sve se u životu može postići dobrom organizacijom vremena i trudom

Tea Bošković, modeling, moda, Tea Bošković, ljepotica, Tea Bošković, Tea Bošković, mostarka, ljepotica, Tea Bošković, mostarka
...što o svojoj karijeri, planovima i budućnosti kaže za naš portal HERCEGOVINA.info:

Kao prvo da ti čestitamo ispred portala HERCEGOVINA.info na diplomiranju.

Hvala Vam puno na čestitkama.

Kako si uspjela uskladiti učenje sa svim svojim obvezama kojih sigurno imaš mnogo?

Naravno nije lako uvijek uskladiti vrijeme sa obvezama. Potrebno je puno odricanja, ali ako imaš plan i uspiješ se organizirati sve se stigne. Smatram da se sve u životu može postići dobrom organizacijom vremena i trudom. Naravno da nije lako uvijek tako nešto postići, ali iz svega pokušavam izvući najbolji ishod.

Što se u tvom životu promijenilo kada si lani postala Prva pratilja Miss Hrvatske?

To je bilo još jedno iskustvo koje je pripomoglo mom sadašnjem poslu, iako izbore ljepote ne smatram jako bitnim.

Ovih dana čitamo da si postala pravi brand u Turskoj, pa možeš li nam to malo objasniti?

Da svakako. U Turskoj radim već duže vrijeme. Tursko modno tržište me odlično prihvatilo, surađujem s najboljim turskim agencijama. Odradila sam puno poznatijih projekata koji su mi otvorili put ka azijskom tržištu, gdje nastavljam sa daljnim radom.

Spot Divljih Jagoda u kome si imala zapaženu ulogu naišao je na veliko odobravanje kod publike. Otkuda ta suradnja sa popularnim bendom?

Divlje Jagode su kultna grupa čiji rad poštujem, stoga sam pristala surađivati s njima. Pjesma mi se svidjela i drago mi je da je spot imao dobar odaziv kod publike.

Koliko je teško doći do vrha u tvom poslu?

U ovom poslu vrh nije apsolutno određen. Uvijek se može postići više i bolje. Svojim radom i trudom određujemo što za nas znači vrh. U mom slucaju aganžmani se nizu jedan za drugim tako da sam zadovoljna!

Što Tea radi kada ima slobodnog vremena, naravno ako ga ikako uopće ima?

Kada imam slobodnog vremena, a imam ga jako malo provodim vrijeme s obitelji i meni dragim prijateljima, tj najboljom ekipom na svijetu koja mi uvijek puni baterije za moj daljni inozemni put i rad.

Kakvi su ti planovi za budućnost, postoje li neki ciljevi koje si sebi zacrtala?

Planova za budućnost imam uvijek jako puno. Ponekad se znam našaliti da nemam dovoljno vremena u životu za sve što bih željela napraviti. Stalno nadolaze neki novi planovi u kratkom vremenu i pokušavam ih ispuniti. U Turskoj me čekaju mnogi nedovršeni poslovi, a za par dana putujem za Bejrut gdje me čeka jako puno posla. Volim ono Što radim tako da sam trenutno jako ispunjena.

Mnoge mlade djevojke bi sasvim sigurno htjele poći tvojim putem, imaš li za njih neki savjet ili poruku?

Ništa nije nemoguće. Uz trud i rad sve se može postići kada to želimo, ali baš jako želimo. Trebamo biti otvoreni ka iskustvu, te proširiti svoje vidike i založiti se za ono u čemu želimo uspjeti,te pronaći pravi način i put ka ostvarenju svojih ciljeva. Nikada se ne trebate prepuštati slučaju nego biti ustrajani i aktivni u svojim planovima.

HERCEGOVINA.info