FOTO  Lidija Bačić i Neda Parmać uspješne u izvođenju nogometnih penala

Lidija Bačić, Neda Parmać
...rezlutatom 1:3 u korist momčadi iz Splita , a zanimljivo je i bilo i u poluvremenu utakmice kada su se poznate osobe iz društvenog života okušale u izvođenju penala.

Pjevačice Lidija Bačić i Neda Parmać, misice Ivana Mišura i Nina Slamić Gudeljević , rukometni reprezentativac i igrač Zagreba Filip Ivić, košarkaški reprezentativac i igrač Cedevite Tomislav Zubčić, stilist Neven Ciganović i nekadašnji mister Hrvatske i sportski trener Radovan Stošić podijeljeni u dvije momčadi natjecali su se u izvođenju šesteraca.
Da zabave nije nedostajalo na terenu i izvan njega pobrinuli su se poznati gosti koji su uz pregršt smijeha, dobrih i loših udaraca po golu došli podržati futsal spektakl. Ovo je prvi put da su pucali penale i uz sjajnu atmosferu u dvorani doprinijeli sportskom malonogometnom spektaklu.

Druga utakmica finala malonogometnog prvenstva Hrvatske igra se slijedeći petak na Gripama i zanimljivo će biti vidjeti koji će to poznati Splićani na domaćem terenu u poluvremenu pokušati izvesti dobar penal.