Laka meta ili tvrd orah - otkrijte koliko vas je lako zavesti

zavođenje, žena, muškarac žena, zavođenje, zavođenje, način, zavodnici, ljubavnici, seks, muškarci, zavodnici, žene, zavođenje, žene, zavođenje, seks, igra, zavođenje, poduzetnik, ljubavnik, način, seks, poruke, napaljena, znakovi, zavođenje, seks prakticiranje, ovisnost, ispovjest, ljubav, hit, internet, zavodnica, ljubav, Privlačnost i ljubav, čvrsta ljubav, ljubavnik, Novac
NISI ZADOVOLJNA SVOJIM ŽIVOTOM
Žene koje nisu zadovoljne svojim životom bježe od stvarnosti i tako postaju lake mete za zavodnike koji traže avanturu. Nekoliko lijepih riječi ili gesta, i bit će u oblacima, i nakon nekog vremena prisilno sletjeti natrag u stvarnost koja će se činiti još strašnijom nego prije.

OVISNA O DEPRESIJI
Svi poznajemo bar jednu djevojku koja je konstantno depresivna, i stvara drame tamo gdje ih nema. Djevojke koje su ovisne od depresije privlačiće zavodnike, u kojima će vidjeti svoje spasioce, a sreću koju nađu s njima brzo će pretvoriti u depresiju, jer će pronaći novi problem. Zavodnik će pobjeći, a djevojka će biti depresivna, ovog puta s razlogom.

VOLIŠ UGAĐATI DRUGIMA
Ljudi koji stalno ugađaju drugima laka su meta za zavodnike. Takva djevojka osjećat će se dobro u društvu muškarca i brinut će o njegovim potrebama, a na prve znakove njegovog povlačenja počet će se boriti za njegovu naklonost, jer je to jedini način da se osjeća voljeno.

IMAŠ BUJNU MAŠTU
Zavodniku je najlakše osvojiti curu koja ima bujnu maštu, jer će ona povjerovati u bilo koju njegovu priču. On joj tako može pričati o zajedničkoj budućnosti, obećavati brda i doline i sve to činiti bez rezultata, a cura će u svojoj glavi stvoriti sliku kojoj će se nadati iako od toga nema koristi.

SEKS JE TVOJE ORUŽJE
Mnoge žene će odmah skočiti u krevet sa muškarcem, jer je seks način na koji dobivaju osjećaj ljubavi. Zavodnici vrebaju ovakve žene i iskorištavaju ih za seks, a one se za njih vežu emotivno i u većini slučajeva budu razočarane.
broj1.hr