Kraljici Hrvatske oduzeta titula zbog nedoličnog ponašanja!

miss, Hrvatska, titula, Esther Berišić
Direktorice direkcije Sanja Djedov Popović i Tamara Roglić odlučile su u dogovoru s vlasnikom izbora Rikardom Gumzejem da će Esther oduzeti krunu zbog nedoličnog ponašanja. Tamara Roglić za Index je objasnila odluku.

"Esther Berišić izabrana je za Kraljicu Hrvatske 22. svibnja u Green Goldu. Nakon par dana počeli su problemi s njom. Naime, sve djevojke koje su pristupile izboru, njih 16, vlasniku licence potpisale su izjavu kojom se obvezuju da će godinu dana biti na raspolaganju direkciji i direktoricama izbora te da za svake medijske istupe i evente moraju zatražiti pismeno odobrenje direkcije. Na to se Esther nekoliko puta oglušila", rekla je Roglić.

"Njezina mama pokušala je preuzeti ulogu njezinog menadžera tako da su počeli problemi s njom. U dogovoru s direkcijom, Sanja i ja smo donijeli odluku da joj se oduzme titula. Neprofesionalno ponašanje i nju kao djevojku, njezino pojavljivanje i koliko je ono moralno i etično, ne možemo kontrolirati. Htjeli smo poslati poruku da se s takvom djevojkom ne može surađivati. O svemu su bili obaviješteni i njezini roditelji, na što je njezina majka komentirala da je to dobro, da će ona biti njezin menadžer i dogovarati sve na način na koji ona to želi", ispričala je Tamara za Index.

Među idejama Estherine majke bila je i ona da djevojka ide plesati u jedan noćni klub sa Sorajom i nekim starletama. "Bila je ideja da ide nastupati u neki klub sa Sorajom i nekakvih starletama. Time se diskreditira izbor. Ona nije samo Esther Berišić nego i Kraljica Hrvatske, zastupa direkciju i brend. Usmeno je na svoje ponašanje bila upozorena nekoliko puta i na takve se stvari oglušila. Nakon 22 dana donijeli smo zajedničku odluku s vlasnikom licence da joj se oduzme titula i sve njezine titule kao takve preuzima prva princeza, Tea Matijević. Ona će ići u prosincu predstavljati Hrvatsku na svjetski izbor", zaključila je Roglić.