Kraljica stila s razlogom: Severina zna kako nositi najpoželjnije trendove

Severina
Popularna pjevačica pohvalila se savršenim jesenskim stajlingom te je još jednom dokazala zašto iz godine u godinu slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica i izvan lijepe naše

Atraktivna pjevačica, osim uspješne pjevačke karijere, može se pohvaliti i zavidnim ukusom za modu. Iako bi brojni zlobnici rekli kako je lako izgledati dobro uz dubok džep, odavno smo svjedoci da se stil ne može kupiti novcima. Upravo odlično modno oko izdvaja Severinu od ostalih estradnih kolegica, a svaka njezina modna kombinacija na Instagramu izazove lavinu oduševljenja.i

Najpopularnija pjevačica u Hrvata sa svojim je obožavateljima podijela besprijekoran stajling od glave do pete. Da pomno prati trendove, Seve je dokazala spojivši nekoliko ovosezonskih trendova za koje se 'čupaju' trendseterice diljem svijeta te je još jednom dokazala da s razlogom nosi titulu kraljice stila, koja joj se nerijetko pripisuje.

Severina je uz klasične plave traperice 'vintage' stila odjenula bijelu Levi's majicu kratkih rukava, koja je ove sezone definitivno najtraženiji komad sezone. Nakon što je Guccijev dizajner Alessandro Michele lansirao skuplju verziju majice u stilu 90-ih, Levi's je izbacio cijenovno pristupačniju majicu s vlastitim logotipom, a popularna majica ubrzo je pokorila Instagram.

Uz trendi majicu, Severina je iskombinirala dugački karirani kaput, jedan od 'must have' komada koji će dominirati ove zime. Ovaj je trend preplavio trgovine, a ukoliko još niste pronašli idealni odjevni komad kojeg krasi karirani uzorak, zavirite u našu galeriju i pogledajte najljepše karirane komade koji se tenutno nude.

Drugi stajling koji je izazvao pažnju je i Severinin zadnji stajling koji je objavila na Instagramu. Ljepotica je sunčane dane iskoristila odjenuvši lepršavu cvjetnu haljinu midi kroja koju je uskladila s Gucci štiklama zmijskog uzorka, svijetloplavom torbom modne kuće Max Mara i plavim Linda Farrow sunčanim naočalama.

tportal.hr