Koristi li frajer ovih 5 fraza, vjerojatno je katastrofa u krevetu

žene, doba, varanje, popis, seks, prekidanje, hrvatice, ljubavnice, razlozi, hodža, prevara, tinejdžerice, seks, roditelji, seks, prevare, avantura, seks, seks, trudnoća, muškarci, žene, partneri, seks, muškarac, noć, ljubav, pravila, dijeta, seks, savjeti, frajeri, varanje, video, kum, ispovijest, žena, varanje, seks, tehnike, puna kuća, seks, pijanstvo, pozornost, seks, pitanja, odgovori, stvari, krevet, pravila, seks, avantura, muškarci, seks, pogreške, muškarci, žene, seks, prevare, seks, glavobolja, stop, izvlačenje, žene, seks, zapovijedi, seks, žene, seks za jednu noć, preljubnik, anketa, istraživanje, seks, mitovi, istina, zavođenje, koraci, muškarci, žene, žene, seks, zapovijedi, žene, seks, partneri, prekid, fotografija, brisanje, žene, muškarci, zavođenje, žene, varanje, seks, zašto, muškarac žena, seks, pomirenje, čari, krevet, seks, problem, cure, dečko, spavanje, seks, žena, cura, prevara, varanje, pravila, seks, dužina, trikovi, orgazam, gluma, seks prakticira
Što je još gore, oni toga nisu ni svjesni. No, ima znakova koji vam mogu pomoći da i bez probanja znate da se ne isplati trošiti vrijeme na muškarca kojem vjerojatno nedostaju čak i osnovne vještine potrebne u spavaćoj sobi.

Dovoljno je obratiti pažnju na to kako i što govore, a najluđe je što oni ni ne shvaćaju što otkrivaju.

Evo pet nevjerojatno preciznih naznaka da je dečko loš u krevetu:

1. Koriste izraze poput ‘bacimo se na posao'

To odaje sustav vjerovanja koji vidi seksualni čin gdje je fokus na sebi i žena je tu samo kao sredstvo za postizanje cilja. Za takve ‘trgovačke' umove seks je jednosmjerni čin koji završava čim on svrši.

2. Kada kažu ‘pica nema lica' govore kako im je malo stalo žena

Često se može čuti ‘frajera' koji kaže: "Ma da, stavio sam joj škarniclu preko glave i razvalio je. Sve su one iste".

Naravno, takvo što može izjaviti samo zapanjujuća neznalica na X razina, čak i fiziološkoj.

Ono što je uistinu zastrašujuće je što elementarni nedostatak seksualnog iskustva ovoj sirovini od muškarca blješti visoko na čelu dok je on cijelo vrijeme uvjeren da je nevjerojatno cool.

3. ‘Svi znaju da je pornići nisu kao pravi seks'

Naravno, sve ovisi o tome što gledate. Neki zaista jesu nerealni, a nema spora da većina prikazuje upravo ono o čemu većina ljudi mašta.

Najpopularniji sadržaj za odrasle (slobodno ga potražite) prikazuje prilično atraktivne, seksi ljude koji si međusobno stvarno dobro ugađaju.

Žao nam je što moramo raspršiti poneku zabludu, ali onaj divlji, vrišteći, dugotrajni seks, s prljavim razgovorom i višestrukim orgazmima uz zločeste mace doista postoji i vrlo je često posve nalik onome što prikazuju takvi filmovi.

Ali to se događa samo u slučaju ako se on potrudi, i samo ako je ona zaista uživala u svakom trenutku s njim.

4. ‘Žene ne vole seks'

Ograničeni muškarci s ovakvim uvjerenjem vjerojatno samo ne žele mijenjati svoje mišljenje. Seks s njima neće biti nimalo dobar jer misle da vam je svejedno što će vam i kako raditi kad ionako ne uživate.

Istina je, zapravo, krenete li u raspravu s njim na ovoj točki, vjerojatno biste mu satrle ego.

Tragično je vidjeti kada se netko razbacuje takvim izjavama. Odmah vam je jasno da njegov seksualni život svršeno pristaje njegovom načinu razmišljanja.

5. ‘Još se nijedna nije žalila'

Malo žena ima srca otvoreno vam u lice sasuti vaše jadne seksualne vještine. Ako ne kažu ništa ili daju izrazito prešutnu suglasnost da je seksić ili dva koje se imali "adekvatan", to samo znači da to nije bilo nešto za raspametiti se, nešto od čega se izvija tijelo, grče nožni prsti...

Kada je bilo dobro, ona je očito zagrijana za to. Sramežljive, introvertirane pa čak ljute žene ne mogu samo mlitavo ležati tijekom nevjerojatnog seksa. Ako je bilo super, onda je očito. Nakon toga ona sjaji, smijulji se i stalno nešto brblja o tome koliko si nevjerojatan.

I da, ona nastavlja stalno viđati svoje prijateljice, ali samo u slobodnim trenucima kad se ne vraća po još.

U redu, gospodo, potpuno je razumljivo da se ne slažete sa svim navedenim.

Neki od vas će prosvjedovati, pogotovo ako ste od onih koji hodaju nakolo ponosno govoreći nešto od nabrojanog.

Ali ozbiljno, razmislite prije nego se pobunite. Važno je da znate da niste jedini i da velika većina muškaraca nikada ne doživi veliki, savršeni seks.

Ovo je jedan od onih slučajeva u kojima su rečenice poput: "Deseci, stotine milijuna muškaraca ne mogu biti u krivu" - čista glupost.

net.hr