Koje će boje kose vladati ove jeseni?

modni trendovi, boja kose, nijanse za kosu, jesen, ljeto, frizura, nova sezona

Ove su nijanse trenutno vrlo 'in'

Pred nama su posljednji dani ljeta, a to znači da već naveliko razmišljamo o trendovima koje će nam jesenski dani sa sobom donijeti. I u svijetu ljepote s dolaskom nove sezone trendovi se mijenjaju, a u središte pozornosti dolaze nove boje.
 
Kad je u pitanju kosa, boje i frizure, trendovi su gotovo jednako dinamični kao i u svijetu mode pa pravila gotovo da i nema. Iako je prirodna boja kosa uvijek 'in', mi žene volimo eksperimentirati s bojanjem, a prilikom odabira prave nijanse vrlo je važno obratiti pažnju i na to hoće li se ona dobro slagati s bojom tvog tena i očiju.
 
Želiš li posebnu nijansu, najbolje je prepustiti se u ruke stručnjaka koji će pronaći najoptimalnije rješenje za tvoju kosu te postići lijepu boju.
 
Uobičajeno je da tijekom jeseni u središte pozornosti dolaze topliji tonovi, a u mjesecima koji su pred nama osobito će biti popularne sve nijanse smeđe boje, kao i bakreno crvena i narančasta koju će odabrati dame koje se žele posebno istaknuti.
 
Razmišljaš li o novoj boji kose ili pak samo želiš znati kakvi nas beauty trendovi očekuju, u nastavku donosimo koje nijanse za kosu će ove jeseni biti najpopularnije.
 
Prljavo smeđa
 
 
 
 
Boja lješnjaka
 
 
 
Tamnoplava
 
 
 
 
Bakreno narančasta
 
 
 
 
Zlatno plava
 
 
 
 
 
Medeno plava